Rate this post
 • Een frisse huid? Het kan echt!
  Rate this post

  Een mooiere huid: dat wil jij toch ook? DEES Skincare heeft met microdermabrasie dé manier om jouw huid er beter en frisser te laten uitzien, of je nu jong of oud bent, vrouw of man.

  Met microdermabrasie is het mogelijk om lijntjes, vergrote poriën, onzuiverheden en andere beschadigingen aan te pakken. Het is een peelingmethode die veilig gebruikt kan worden op het gezicht, hals en decolleté. Door het polijsten van de huid voelt de huid frisser en schoner aan.
  Microdermabrasie stimuleert de huid om te verjongen, en werkt daardoor ook nog eens anti-aging.
  DEES Skincare gebruikt voor de behandelingen producten van PCA Skin, die wel actieve werkstoffen bevatten en vrij zijn van parfum, parabenen, mineralen, oliën en vetten.

  Kuur
  Je kunt natuurlijk een enkele behandeling ondergaan voor een opfrisbeurt voor je huid, maar zeker als je last hebt van een huidprobleem, is het aan te raden om een kuur af te nemen. Je gaat dan wekelijks gedurende 4 tot 10 weken langs bij de salon voor een behandeling, en werkt met Daisy aan de oplossing van het probleem. De kuurvorm zorgt er ook nog eens voor dat het resultaat langer behouden blijft.

  T-Away Treatment
  Heb je last van roodheid in je gezicht? Heb je ontsierende adertjes op je wangen? Heb je bloedblaasjes waar je maar niet vanaf komt? Daar kun je met de T-Away Treatment op een pijnloze manier vanaf komen. Afgestemd op de persoonlijke situatie worden de vaatjes door middel van een speciale USHF-impuls zonder inprikken onzichtbaar gemaakt. Daardoor kunnen huidoneffenheden heel nauwkeurig worden aangepakt.

  Wil je meer weten over microdermabrasie, de T-Away Treatment of een van de andere behandelingen die DEES Skincare aanbiedt? Neem dan contact op om een afspraak te maken, of kijk op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply