Rate this post
 • Een frisse, natuurlijke en gezonde uitstraling
  Rate this post

  Graag vertel ik je meer over ‘mijn’ schoonheids­instituut Farm de Beauty, aan de Frederikstraat in Den Haag. Ons motto is ‘Altijd mooi & jong’. Farm de Beauty zorgt ervoor dat je altijd mooi & jong blijft!

  We zetten de modernste huidtechnieken in om ervoor te zorgen dat je een mooie en jonge huid krijgt en behoudt. Jij wilt toch ook een frisse en natuurlijke uitstraling én daardoor die mooie, tevreden glimlach op je gezicht?

  Waarom kiezen onze klanten voor Farm de Beauty?
  Onze klanten geven meerdere redenen op:
  – mooie resultaten van huidverjonging en huidverbetering
  – klanten zijn weer gaan stralen van binnenuit
  – echte en persoonlijke aandacht
  – goed en professioneel huidadvies
  – veel kennis door 23 jaar ervaring in het schoonheidsvak
  – gebruik van nieuwe en innovatieve huidtechnieken
  – een jonge en natuurlijke uitstraling staat bij Farm de Beauty centraal

  Optimale resultaten
  Farm de Beauty Den Haag bestaat sinds 1991. Wij staan voor jarenlange ervaring en innovaties op het gebied van huidverjonging, huidverbetering, intensieve huidverzorging (Zen Beauty), anti-aging, acne (specialisatie met AGB-code, vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk), permanente make-up (3D-hairstrokestechniek), verwijderen van tattoos, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken.Permanente make-up is dé manier om je wenk­brauwen, eyeliner of lipcontouren altijd perfect bijgewerkt te hebben; je hoeft ze nooit meer bij te kleuren met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook in zwembad of sauna en aan zee of op het strand. ‘Permanent mooi’, voor twee tot vijf jaar en vaak zelfs nog langer!

  Permanente make-up ziet er ook zonder verdere make-up heel natuurlijk uit. De tijd dat we dagelijks voor de spiegel veel tijd spenderen aan een passende make-up, lijkt voorgoed achter ons te liggen. Permanente make-up is tevens ideaal voor mensen die:
  – met een bril het lastig vinden om make-up aan te brengen
  – door een ziekte of andere oorzaak te maken hebben met haarverlies
  – geen vaste hand hebben bij het aanbrengen van make-up
  – geen oogpotlood kunnen verdragen
  – een rafelige liplijn willen veranderen in een strakke lipcontour
  – dunne lippen willen verbreden
  – nauwelijks of geen wenkbrauwen meer hebben
  – veel aan sport doen

  Wat zijn de mogelijkheden?
  – Wenkbrauwcorrecties. Zelfs mensen die helemaal geen wenkbrauwen meer hebben, kunnen met permanent make-up blijvend worden geholpen.
  – Lipliner. Lippen blijven voortaan altijd perfect in vorm. Zelfs gedeformeerde lippen krijgen weer een fraaie vorm.
  – Eyeliner. Eenmaal een eyeliner met permanente make-up betekent steeds sprekende ogen. Uitermate geschikt voor mensen die geen oogpotlood kunnen verdragen.

  Veilig
  Permanente make-up is volkomen veilig, en zelfs mensen met een allergische huid kunnen gerust de behandeling ondergaan. Permanente make-up veroorzaakt geen ontstekingen of hinderlijke zwellingen. Je hoeft ook niet dagenlang thuis te blijven. Direct na behandeling kun je met trots onder de mensen komen.

  Hoe werkt het?
  Met een flinterdunne steriele naald (of, voor de 3D-techniek: een mesje) wordt pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Hiermee kan uitermate nauwkeurig gewerkt worden.
  Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up langzamer lichter. Gemiddeld blijft de pigmentates twee tot vijf jaar mooi. Je specialiste werkt met de methode van Ecuri en heeft een vergunning van GGD Haaglanden. De pigmenten van Ecuri zijn kleurvast en worden na verloop van tijd niet rood of blauw.
  Of je nu vaak zwemt, in de sauna gaat, of je nu lacht of huilt van geluk, je make-up blijft perfect. Nooit meer bijwerken met een potlood en perfect onder alle omstandigeheden!

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply