Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een frisse, natuurlijke en gezonde uitstraling!
  Rate this post

  Het najaar komt er weer aan: tijd om weer stralend voor de dag te komen! Niet alleen vandaag of morgen, maar altijd! Je hebt natuurlijk geen zin om elke dag uren voor de spiegel te staan. De uitkomst hiervoor is permanente make-up (PMU). Jouw wenkbrauwen, lippen en zélfs ogen kunnen mooier, spannender en meer uitgesproken worden gemaakt. Laat dit jaar jouw ogen volop stralen, lippen intens kleuren én wenkbrauwen perfect shapen!

  Wat is PMU?
  PMU houdt in dat er duizenden kleine puntjes pigment in de huid worden ­getatoeëerd, en is dus perfect als langdurige oplossing. Niet meer elke ochtend in de weer met je eyeliner of wenkbrauwpotlood, want jouw basismake-up zit altijd goed!

  Perfect shape
  Mooie wenkbrauwen doen wonderen voor jouw uitstraling. Helaas heeft niet iedereen van nature mooie, goedgevormde wenkbrauwen. Wanneer je je wenkbrauwen bent kwijtgeraakt door een ziekte, wanneer je overmatig geëpileerd hebt of wanneer je weinig wenkbrauwen van nature hebt, kan PMU een uitkomst bieden. Bijvoorbeeld door middel van de 3D hairstroke-techniek. Dit is een methode waarbij er flinterdunne ‘haartjes’ in de huid worden gepigmenteerd voor een mooie, verfijnde en natuurlijke look. De nieuwste techniek op het gebied van PMU is ‘Combo Eyebrows’. Dit is een combinatie van microblading en ombre (poederige wenkbrauwen). Door middel van deze techniek krijg je nog meer natuurlijk ogende wenkbrauwen. Laat je adviseren voor bij een schoonheidssalon voor het juiste advies welke techniek het beste bij jou past.

  Onderhoud PMU
  In de loop der jaren vervaagt je PMU. Dit kun je laten bijwerken, zodat je weer lang plezier hebt van je permanente make-up.

  Kissable lips
  Altijd mooie, gekleurde lippen om te zoenen door middel van PMU! Zo kun je gebruik maken van de full-lipsbehandeling om jouw lippen voller én egaler te maken. Kies jouw kleur lippen waarmee je altijd op je mooist voor de dag kunt komen.

  Je kunt bij schoonheidssalon Farm de Beauty (36 jaar ervaring!) terecht voor alles op het gebied van huidverbetering, huidverzorging, anti-aging, acne, permanente make-up en huidadvies. Alles draait om het verbeteren van je huidconditie, waarbij rekening wordt gehouden met het innerlijke en uiterlijke. De salon heeft een vergunning van GGD Haaglanden. Alle PMU-mogelijkheden bij Farm de Beauty op een rij:
  • Wenkbrauwen: 3D hairstrokes, microblading & Combo Eyebrows
  • Ogen: eyeliner boven & onder
  • Lippen: lipliner, full-lips

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply