Rate this post
 • Een frisse, nieuwe start!
  Rate this post

  Vaak willen we er in de zomer weer helemaal tiptop uitzien. Dan gaan we helemaal los met ontharingsmiddeltjes en bodylotions, zodat we weer lekker in ons vel zitten wanneer we het strand op lopen. In het najaar en de winter zijn we eerder geneigd om onszelf te verstoppen onder drie lagen kleding. Terwijl dit de perfecte tijd is om onze huid eens goed te verzorgen!

  Zo richting het einde van een jaar heb je zelf ook weleens het gevoel alsof je een frisse start kan gebruiken. En met jouw huid is dat niet anders. De bovenste laag van je huid veroudert namelijk en er blijven ook dode huidcellen achter op je gezicht. Hierdoor kun je verschillende huidproblemen krijgen, zoals rimpels, littekens en andere onzuiverheden. Genoeg reden dus om, net als de tijd van het jaar, van oud naar nieuw over te stappen!

  Microdermabrasie
  Om een gladde huid te krijgen, moet je eerst van de ‘oude’ huid afkomen. Dit kan gemakkelijk worden gedaan door middel van microdermabrasie. Met een speciaal apparaat worden microkristallen tegen de huid aan geblazen en ook gelijk weer weggezogen. Hierdoor wordt het bovenste laagje van de huid weggeschaafd, waardoor de nieuwe, jongere huid zichtbaar wordt. Het mooie is dus ook dat je direct resultaat ziet. En door de behandelingen te herhalen, kunnen ook tekenen van huidveroudering worden tegengegaan.

  Zorg goed voor jezelf
  Door nu je huid te behandelen, kun je dus straks het nieuwe jaar weer goed beginnen. Daarnaast kan niet alleen de zon, maar ook de koude winterlucht je huid uitdrogen. Het is daarom dus goed om het hele jaar je huid goed te ondersteunen. Zie het niet als een verplichting, maar juist als een heerlijk relaxmomentje. Naast microdermabrasie kun je bij Susan ook terecht voor andere huidbehandelingen, zoals chemische peelings. Laat je huid lekker verwennen, want zo maak je het zelf ‘the most wonderful time of the year’.

  Over Susan
  Al tien jaar runt Susan Dijkhuis haar eigen bedrijf. Na 4 jaar les te hebben gegeven op Noorderpoort, kreeg ze de kans om de salon van een oud-stagiaire over te nemen: het begin van Beauty Lounge Susan. Ze is een echte huid-nerd en verdiept zich graag in ingrediënten en hun werking op de huid. In haar salon is Susan helemaal op haar plek en ze krijgt de meeste energie van mensen helpen het beste uit zichzelf te halen. Met haar behandelingen kan Susan jou laten stralen!

  Naast verschillende huidbehandelingen kun je bij Susan ook terecht voor:
  – Permanente make-up
  – Harsen & waxen
  – Brows & lashes
  – Manicure & cosmetische voetverzorging
  – Lichaamsbehandelingen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply