Rate this post
 • Een frisse, nieuwe start!
  Rate this post

  Vaak willen we er in de zomer weer helemaal tiptop uitzien! Dan gaan we helemaal los met ontharingsmiddeltjes en bodylotions, zodat we weer lekker in ons vel zitten wanneer we het strand op lopen. In de winter zijn we eerder geneigd om onszelf te verstoppen onder drie lagen kleding. Terwijl het altijd de perfecte tijd is om onze huid eens goed te verzorgen!

  Aan het einde van een lang jaar heb je zelf ook weleens het gevoel alsof je een frisse start kan gebruiken. En met jouw huid is dat niet anders! De bovenste laag van je huid veroudert namelijk en er blijven ook dode huidcellen achter op je gezicht. Hierdoor kun je verschillende huidproblemen krijgen, zoals rimpels, littekens en andere onzuiverheden. Genoeg reden dus om, net als de tijd van het jaar, van oud naar nieuw over te stappen!

  Microdermabrasie
  Om een gladde huid te krijgen, moet je eerst van de ‘oude’ huid afkomen. Dit kan gemakkelijk worden gedaan door middel van microdermabrasie. Met een speciaal apparaat worden microkristallen tegen de huid aan geblazen en ook gelijk weer weggezogen. Hierdoor wordt het bovenste laagje van de huid weggeschaafd, waardoor de nieuwe, jongere huid zichtbaar wordt. Het mooie is dus ook dat je direct resultaat ziet. En door de behandelingen te herhalen, kunnen ook tekenen van huidveroudering worden tegengegaan.

  Zorg goed voor jezelf
  Door nu je huid te behandelen, kun je dus het nieuwe jaar weer goed beginnen. Daarnaast kan niet alleen de zon, maar ook de koude winterlucht je huid uitdrogen. Het is daarom dus goed om het hele jaar je huid goed te ondersteunen. Zie het niet als een verplichting, maar juist als een heerlijk relaxmomentje. Naast microdermabrasie kun je bij Susan ook terecht voor andere huidbehandelingen, zoals chemische peelings. Laat je huid lekker verwennen; zo maak je het zelf ‘the most wonderful time of the year’.

  Over Susan
  Na haar opleiding tot schoonheidsspecialiste deed Susan eerst werkervaring op in een andere salon, maar op een gegeven moment gaf dit haar niet meer genoeg voldoening. Dus besloot ze om andere schoonheidsspecialisten op te leiden. Dit deed ze met veel plezier, tot ze de kans kreeg haar eigen salon te runnen. Susan is nu helemaal op haar plek en ze doet niks liever dan elke dag lekker bezig zijn. Daar krijgt ze de meeste energie van, want ze kan de hele dag door mensen helpen het beste uit zichzelf te halen. Naast huidverbetering biedt ze ook nog vele andere behandelingen aan. Van permanente make-up tot waxen en spray tan: ze kan overal bij helpen. Met haar behandelingen kan Susan jou laten stralen!

  Naast verschillende huidbehandelingen kun je bij Susan ook terecht voor:
  – Permanente make-up
  – Harsen & waxen
  – Brows & lashes
  – Manicure & cosmetische voetverzorging
  – Lichaamsbehandelingen

  Een nieuw pand, een nieuwe naam!
  Al tien jaar is Susan met Salon Jula gevestigd aan het Boterdiep te Groningen. Maar er is groot nieuws voor vaste én nieuwe klanten: ze is verhuisd! ‘De salon blijft in Groningen, maar vanaf december ben ik te vinden aan de Nieuweweg 10. Ik ben helemaal verliefd op dit prachtige pand en ik weet zeker dat de klanten dat ook zullen zijn.’ Daarnaast heeft de naam van de salon ook een metamorfose ondergaan, want Salon Jula heet voortaan Beauty Lounge Susan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply