Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een gezond gewicht in evenwicht
  Rate this post

  Overgewicht is een uiterlijke vorm van onbalans in jezelf. Om je gewicht in evenwicht te brengen en af te slanken naar een gewicht dat bij jou past, is er het Cambridge Weight Plan. De kracht van Cambridge Weight Plan is de eenvoud. Er is voor iedereen een passend programma en er zijn voor iedereen ­passende producten.

  Fonny Freek heeft haar praktijk opgezet vanuit een diep verlangen om mensen te helpen meer van zichzelf te laten houden en op zoek te gaan naar de innerlijke balans. Een gezond gewicht is daar een onderdeel van.
  ‘Ik heb eigenlijk altijd de wens gehad om een eigen ­bedrijfje te starten. In 2011 heb ik de stap genomen. Ik was ­afgeslankt met het Cambridge Weight Plan en wilde mijn mooie ervaring zó graag delen. Dagelijks begeleid ik met heel veel liefde en aandacht mijn cliënten naar een gewicht in evenwicht. Het is prachtig als je buitenkant in overeenstemming komt met de binnenkant.
  Cambridge Weight Plan is een mooi totaalprogramma om een gezond gewicht te kunnen bereiken. Cambridge Weight Plan werkt met maaltijdvervangers van zeer hoge ­kwaliteit. Je hoeft dus even niet na te denken over voeding. Zo ontstaat er rust in je hoofd om de stappen naar een ­nieuwe lifestyle te kunnen maken. Ik help je inzage te ­verkrijgen in jouw leef- en eetgewoontes zodat deze, daar waar nodig, op maat aangepast kunnen worden.

  Emotionele honger
  Je wordt je bewust van emotionele honger, want welke behoefte vul je echt? Wat is de oorzaak dat je eet terwijl je dat helemaal niet wilt? Wanneer eet je vulling en wanneer eet je voeding? Wat zijn dan de goede koolhydraten, de juiste vetten en hoe zit dat met eiwitten? Welke invloed hebben geraffineerde suikers op je lichaam? Het is altijd weer een magisch moment om het kwartje te zien vallen bij cliënten!’

  Coach van je eigen gewicht
  Fonny Freek is gecertificeerd consulent en coach en helpt jou zelf de coach te worden van jouw gewicht, zodat je niet meer in de valkuil terecht hoeft te komen van afslanken en weer aankomen.
  Je kunt rekenen op deskundige begeleiding, persoonlijke aandacht, zorgvuldig gebruik van het Cambridge Weight Plan en daar waar er behoefte is aan coaching. Zo heeft Balance4ever met vele cliënten een innerlijke balans bereikt. Dat is ook waar de naam ‘Balance4ever’ voor staat: het vinden van jouw balans in het leven.

  Balance4ever is gevestigd in Heerhugowaard-Zuid (Stad van de Zon) en gemakkelijk bereikbaar. Neem eens een kijkje op de website. Voor vragen of een vrijblijvende afspraak kun je contact opnemen met Fonny Freek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply