Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een gezond gewicht met verantwoorde voeding

  Els had al van alles geprobeerd om blijvend af te vallen. Ook had ze inmiddels best wat gezondheidsklachten, waaronder erg weinig energie, een droge huid en haarverlies, en ze had het vaak koud. Ze wilde het nu echt op een andere manier proberen en geen calorieën meer tellen en honger lijden, wat ze al zo vaak had gedaan. Ook wilde ze heel graag meer energie voor haar gezin hebben en weer vrolijker zijn.

  De inventarisatie van haar klachten gaf aan dat haar hormoonhuishouding uit balans was. Haar schildklierfunctie en ook haar suikerstofwisseling, waar het hormoon insuline een belangrijke rol speelt, waren niet optimaal. Met gerichte voedingsadviezen en een paar natuurlijke voedingssupplementen ging ze enthousiast aan de slag. Wat ze al heel snel merkte, was een toename van haar energie. Ze voelde zich ook een stuk opgewekter. De kilo’s vlogen er niet direct af; dit ging langzaam maar gestaag. We zijn nu een paar maanden verder en ze is bijna op haar streefgewicht.
  Ze heeft weer energie en zin om met haar ­kinderen activiteiten te ondernemen en heeft elke ochtend weer zin in de dag!
  Verandering van voeding brengt hormonen in balans en leidt daardoor ook tot een gezond gewicht. Ben jij ook benieuwd wat voeding kan doen voor jouw gewicht en gezondheid? Wil jij je lichaam geven wat het verdient en sta je open voor verandering? Jeannette van der Loo, Hormoonfactor Trainer en Voedingscoach bij Joyfood, vertelt je er graag meer over. Ook kun je informatie vinden op www.dehormoonfactor.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply