Rate this post
 • Een gezonde, bruine huid
  Rate this post

  Steeds meer mensen worden zich bewust van de schadelijke invloeden van de zon en/of zonnebank. Onbeschermd en te veel zonnen verhoogt het risico op ontwikkeling van huidkanker. Bovendien zorgt de UVA-straling voor vroegtijdige huidveroudering en pigmentvlekken. De straling dringt diep in de huid en vernietigt collageen- en elastineweefsel, wat resulteert in fijne lijntjes en rimpels.

  In de afgelopen 10 jaar is het aantal mensen met huidkanker enorm toegenomen. Dermatologen voorzien een stijging van het aantal gevallen ook onder jongeren.

  Toch een lekker kleurtje?
  Een goed en gezond alternatief voor zonnen en/of zonnebank is spray tanning. In onze speciale Skinflex Spray Room krijg je deskundig advies over welke kleur het beste bij je past. Skinflex maakt alleen gebruik van de allerbeste lotions, die ecologisch gecertificeerd zijn. Bovendien bevatten ze Aloë Vera, vitamine A, E en B5 en anti-oxidanten. Hierdoor krijg je geen oranje teint, maar een natuurlijk gebruinde huid in slechts 10 minuten. En dat willen we allemaal!

  Skinflex werkt alleen op afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply