Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Een gezonde lifestyle!
  4/4 - (1 stemmen)

  Het gezin, werk, hobby’s, sociale contacten onderhouden, gezond eten, tijd voor jezelf, quality-time met je partner en regelmatig bewegen. Het zijn behoorlijk wat ballen die men te allen tijde probeert hoog te houden. 

  Uit onderzoek blijkt dat vrouwen zich veel vaker dan mannen gestrest en opgejaagd voelen, ook als ze vrij zijn. In het hoofd van een vrouw is het zelden rustig. Er is dan ook immers altijd wel wat te doen. Wanneer er een bepaald niveau van stress bereikt wordt, gaat dit in bijna alle gevallen gepaard met fysieke klachten. Pijn in de nek, gespannen spieren, hoofdpijn: het zijn allemaal tekenen waardoor we weten dat we in actie moeten komen. Er zijn vele voorbeelden op te noemen van hoe we deze klachten kunnen verminderen. Om in de toekomst te voorkomen dat je weer op zo’n punt belandt, speelt je leefstijl een heel grote rol. Personal Training biedt niet alleen een fysieke uitlaatklep, maar wij coachen onze klanten ook op hun weg naar een verbeterde leefstijl.

  Lifestyle-coaching
  Dat een gezonde leefstijl bijdraagt aan een leven dat meer in balans is, wordt zichtbaar wanneer wij mensen steeds energieker de trainingsstudio zien binnenlopen. Het begint allemaal bij een zogenoemde ‘0-meting’. Hoe sta je er op dit moment voor? Dit is vaak best confronterend, maar al gauw kun je dit startpunt beschouwen als verleden tijd. Wanneer je kiest voor persoonlijke coaching betekent dit dat we je gaan leren hoe je je leefstijl zó kunt veranderen dat je niet meer terugvalt in je oude patronen. Je sluit na een aantal maanden niet alleen je traject af met ontzettend goede resultaten ten opzichte van de eerste meting, maar je voelt je ook energiek en sterk, en je keukenkastjes en koelkast zijn gevuld met de juiste producten.

  Voor jou!
  Hoogopgeleide trainers staan voor je klaar om je te begeleiden op weg naar een gezonder en fitter leven. Jouw trainer staat altijd in direct contact met jou en ook op afstand is coaching geen probleem. Onze app biedt alles wat je nodig hebt. Zo heb je overal de informatie binnen handbereik.

  Onze privé-trainingsstudio is gevestigd in Enschede-Zuid. Op afspraak openen wij de deuren en wordt er getraind. In groepsverband kan er worden gesport in de Small Group-studio. De stap van 1-op-1-trainingen naar groepstrainingen is klein en zó gemaakt. Zo kan iedereen die dat wenst binnen de community actief blijven en gebruik blijven maken van de coaching. ‘Training only’ is ook één van onze concepten en wordt door de meer ervaren sporter gekozen. Zo bieden wij voor elk niveau en voor ieder individu een mogelijkheid tot een aangepast programma. Wij leveren maatwerk en niets minder dan dat!

  Ben je gemotiveerd en op zoek naar professionele begeleiding? Neem dan contact met ons op. Vermeld gelijk dat je ons gevonden hebt via dit magazine; dan is je eerste PT sessie gratis!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply