Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een gezonde, stralende huid met 2 kilo pesticiden per jaar?
  Rate this post

  Vind jij het ook een uitdaging om altijd een gezonde maaltijd op tafel te zetten zonder pesticiden? Heb je het gevoel dat je 24/7 in de weer bent en tijd te kort komt?
  Want, lukt het jou om elke dag 10 porties biologische groenten en 10 porties biologisch fruit te eten en elke dag 3 porties goede vetten binnen te krijgen? Precies! Je weet dat goede vetten en voldoende biologische groenten en fruit eten belangrijk zijn voor het krijgen en behouden van een mooi, stralende en jeugdige huid. En natuurlijk om je energiek en gezond te blijven voelen. Maar hoe doe je dat dan met zo weinig tijd? Met Rain Soul!

  Zelf ben ik er heel enthousiast over! En ik ben zó blij dat ik jou vanaf nu ook kan helpen om op een gemakkelijke manier voldoende groenten, fruit en goede vetten binnen te krijgen. Zodat alle gifstoffen uit je lichaam verdwijnen.

  Rain Soul is nog maar sinds een paar maanden in Nederland te verkrijgen en ik mag als eerste huidspecialist in Nederland hiermee werken. Wat mooi! Rain Soul is in Amerika heel bekend en heeft al bij veel mensen heel mooie resultaten behaald; ook op het gebied van gezondheid. Dat gun ik jou ook!

  ‘Ik eet al gezond. Heb ik dit nodig?’
  Super dat je al gezond eet! En lukt het je dan ook om elke dag 10 porties biologische groenten en biologisch fruit en gezonde vetten te eten? Je voelt ‘m al aankomen: het zit ‘m dus niet alleen in de vitaminen en mineralen, maar ook in het vermijden van pesticiden door bewust te kiezen voor biologisch voedsel.

  Wist je dat we per jaar gemiddeld 2 kg pesticiden (petroleumolie) binnenkrijgen? In Nederland worden zelfs twee keer zoveel meer pesticiden gebruikt als in andere Europese landen. Op sommige groenten en fruit zitten wel 30 tot 40 verschillende pesticiden en ja, daar maak ik me wel zorgen om. Ik hoor je denken: ‘Zoveel?!’ Maar het gaat sneller dan je denkt, want:

  – Gebruik je elke dag shampoo om je haar te wassen en misschien douchegel voor je lichaam?
  – Gebruik je medicijnen of een anticonceptiepil?
  – Wandel jij graag in de buitenlucht?

  Ook dan neemt het lichaam gifstoffen tot zich en dat willen we niet. Rain Soul is het enige product dat alle gifstoffen uit je lichaam helpt verwijderen. Hoe mooi is dat?!

  Niet-genetisch gemodificeerd
  Zaden zijn de basis van het leven. Ze groeien uit tot planten, kruiden en vruchten en voeden miljarden mensen. Zaden zijn de meest geconcentreerde vorm van voeding die in de natuur voorkomt. Rain International is de eerste die de geconcentreerde kracht van de zaden in hun meest ongewijzigde staat benut om heerlijke, krachtige pakjes met pure voeding te maken. Door 100% te focussen op de bron van alle voeding, heeft Rain International een compleet nieuwe productcategorie gemaakt.

  De ingrediënten van Rain zijn niet-genetisch gemodificeerde organismen. Dit betekent dat ze geen producten bevatten die in het laboratorium veranderd zijn. Er worden geen schadelijke pesticiden of andere, natuurveranderende processen gebruikt.

  Wil jij van die gifstoffen in je lichaam af? Wil jij minder snel verouderen? Ben je klaar met jouw huidprobleem? Wil je zonder acne, eczeem, psoriasis en rosacea door het leven gaan? Wil jij je energieker en fitter voelen? En heb jij last van opvliegers en wil je hiervan af? Dan kan Rain Soul je hierbij helpen!

  Voor meer informatie www.myrainlife.com/eliminstituut of bel naar telefoonnummer 078 – 69 11113.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Nick op april 6, 2016, 3:33 pm

  Product is niks bio aan.
  Hoop keurmerken aanwezig die voor zich spreken maar geen bio/eco.

  Beantwoorden →