Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een gladde huid? Geen probleem!
  Rate this post

  Om je heen zie je alleen maar frisse gezichten. Het lijkt wel alsof iedereen steeds jonger wordt, terwijl stress en veroudering zich steeds meer aftekenen op je gezicht. Kraaienpootjes en fronsrimpels lijken zich elke dag te vermenigvuldigen. Je probeert elke beautytip en aanbevolen gezichtscrème, maar het geeft niet het gewenste resultaat. Het liefst wil je zo dicht mogelijk bij jezelf blijven. Maar wél met de huid van vroeger.

  Als je in de spiegel kijkt, trekt je oog telkens naar je rimpels. Inmiddels merk je op dat je soms zelfs je reflectie begint te vermijden. En ook van foto’s zonder filters ben je niet meer zo’n fan, want die lijntjes zijn wel erg zichtbaar. In het nieuwe jaar heb je je voorgenomen om de stress achter te laten en weer goed in je vel te zitten. Het wordt tijd om je huid én je zelfvertrouwen weer een boost te geven, maar hoe?

  Ultrastrakke huid
  Een facelift zonder chirurgische ingrepen of injecties lijkt misschien onmogelijk. Toch kan Dokter André je hierbij helpen. Ultherapie is een toegankelijke en laagdrempelige manier om er weer mooier uit te zien. De behandeling werkt met ultrasoon geluid. Dit is dezelfde techniek die gebruikt wordt bij echo’s. Tijdens de behandeling wordt eerst een gel op je huid aangebracht. Vervolgens krijg je een kopstuk op je huid die ultrasone geluidsgolven afgeeft. De geluidsgolven geven kortstondig energie in de huid af, waardoor heel even een temperatuur van rond de 65 graden Celsius ontstaat. De lichte schade die hierdoor ontstaat, stimuleert de cellen in de huid om meer collageen aan te maken, waardoor de huid weer strakker wordt.

  Meer stevigheid
  Het lichaam maakt namelijk vanaf je 25e levensjaar steeds minder collageen aan. De stevigheid van je huid neemt hierdoor af en je huid kan minder goed herstellen. Door de stimulering van het weefsel worden de huidcellen aan het werk gezet om je een strakke en gladde huid te bezorgen. Je hele gezicht (bijvoorbeeld wangen, kaken en hals) kan hierdoor een natuurlijk ogende lift krijgen. Omdat de ultrasone energie zich op de diepere huidlagen richt, blijft het zichtbare deel van de huid ongeschonden. Helemaal veilig en betrouwbaar dus!

  Geduld loont
  Waar je bij een normale facelift gelijk resultaat ziet, laat dit bij Ultherapie iets langer op zich wachten. Meestal zijn de effecten na enkele maanden zichtbaar. Er zijn geen nare bijeffecten, littekens en hersteltijd. Je kunt gelijk verder met je dagelijkse bezigheden. Wel kan je huid wat rood zijn en gezwollen aanvoelen na de behandeling. Er wordt aangeraden van tevoren paracetamol in te nemen. De duur van de behandeling hangt af van de grootte van het te behandelen gebied en varieert van 30 minuten tot 2 ½ uur. Even geduld en 3 tot 5 maanden na de eenmalige behandeling zie je langzaamaan je huid weer mooier en strakker worden, afhankelijk van leeftijd, leefstijl en kwaliteit van je huid.

  Andere behandelingen
  Naast Ultherapie biedt Dokter André nog andere huidverbeterende behandelingen aan. Wil je een jongere uitstraling, zonder rimpels op te vullen of meer volume te creëren? Dan kun je kiezen voor Profhilo, een natuurlijke alternatief voor botox en fillers. De collageenaanmaak wordt gestimuleerd met de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Zo krijg je weer een sterke en gezonde huid.

  Gratis vrijblijvend consultgesprek
  Of je nou lijntjes en plooien in je gezicht wilt verminderen, van je fronsrimpels af wilt, of volle, gezonde en glanzende lippen wilt: bij Dokter André ben je aan het juiste adres! Met zijn ruime ervaring als cosmetisch arts helpt hij je weer goed in je vel te zitten. Zijn doel is om je gezicht weer een frissere uitstraling te geven, waarbij de mimiek van je gezicht behouden blijft. Een natuurlijk resultaat dus. Tijdens de eerste, vrijblijvende afspraak bespreken jullie samen jouw wensen en verwachtingen. Dokter André neemt alle tijd voor je en voorziet je van een eerlijk advies. Jullie bekijken dan welke behandeling het beste bij je past.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply