Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een gladde huid zonder prikken of snijden

  Kraaienpootjes, lijntjes, rimpels en een slapper wordende huid… Van binnen voel jij je jong. Maar als je in de spiegel kijkt, dan zie je dat je alwéér een beetje ouder bent geworden. Natuurlijk horen die rimpeltjes bij het ouder worden en geven ze je gezicht karakter. Misschien overweeg je wel een rimpelbehandeling, maar schrikt het idee van een operatie of injecties je af, maar voor een frissere, jongere en meer uitgeruste uitstraling hoef je niet per se onder het mes.

  Ultherapie
  Wanneer je nachtmerries krijgt bij het vooruitzicht van naalden of niet in je wilt laten snijden, kun je met Ultherapie ook van die rimpels en lijntjes in je gezicht afkomen. In de behandeling wordt het eigen herstellend vermogen van de huid aangesproken. Hierdoor wordt de huid op een voorzichtige manier verbeterd en krijgt het onderliggende weefsel meer een ondersteunende functie. De behandeling is vooral geschikt voor de versteviging van de zachtere huid van de hals, kaaklijn, wangen en voor een wenkbrauwlift.

  Pijnlijk of pijnloos?
  De ultherapiebehandeling doet over het algemeen geen pijn. Tijdens de therapie kun je wat prikkeling of warmte onder je huid ervaren. Dit is de ultrasone energie die vrijkomt in het weefsel van je huid. Eventueel kun je voorafgaand aan de behandeling paracetamol innemen, als je een lage pijngrens hebt. Al na één behandeling zijn de verbeteringen te zien. Het maximale effect is over het algemeen bij 3 maanden bereikt, maar bij sommigen is zelfs tot 6 maanden na de eenmalige behandeling nog meer verbetering te zien.

  Werkwijze
  Bij de behandeling wordt met ultrasoon geluid gewerkt. Ultrasoon geluid is veilig en betrouwbaar en wordt al jaren gebruikt bij echo-onderzoeken. Op je huid wordt een applicator geplaatst. Net zoals tijdens een zwangerschapsecho verschijnt er dan een beeld op het beeldscherm. Daarna wordt met de applicator bepaald waar de ultrasone energie wordt geplaatst. Dit is de energie die vrijkomt door het ultrageluid. Deze aanpak stimuleert de aanmaak en het reorganiseren van collageen. Collageen draagt bij aan de geleidelijke lifting van de huid. Doordat het ultrasone geluid zich op de diepe lagen in de huid richt, wordt de oppervlakte van je huid niet beschadigd.

  Dokter André
  Voor behandelingen aan je gezicht, hals en handen ben je bij cosmetisch arts Dokter André aan het juiste adres. André is gespecialiseerd in rimpelbehandelingen en heeft hier al jaren ervaring mee. Zijn doel is om je gezicht weer een frissere uitstraling te geven, waarbij de mimiek van je gezicht behouden blijft. Tijdens de eerste, vrijblijvende afspraak bespreken jullie samen jouw wensen en verwachtingen. Jullie bekijken welke behandeling het beste bij jou past. Dokter André neemt alle tijd voor je. Uiteindelijk maak jij de keuze die goed voelt en helemaal bij jou past.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply