Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een glamoureuze look op elk uur van de dag
  Rate this post

  Misencil wordt wereldwijd al in 30 landen gebruikt en is dé marktleider in wimperextensions! De wimper­extensions van Misencil geven je een royale en glamoureuze uitstraling met langere, vollere permanente wimpers, zonder schadelijke effecten voor je natuurlijke wimpers. Laat ook jouw wimpers verlengen voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften, festivals, ladies nights en andere special events!

  De schoonheidsspecialistes van Beauty Masters treatment store zijn getraind door de enige gecertificeerde master trainer die is opgeleid en getraind in Canada. Daardoor zijn wij officieel Misencil-erkend en kunnen wij deze nieuwste trend aanbieden aan onze klanten.

  De kwaliteit van de wimpers
  De extensions zijn ontwikkeld en geproduceerd in Canada en zijn gemaakt van polyester en zijde. De Misencil wimpers worden één voor één aangebracht en blijven perfect op hun plek. Aanplakwimpers zijn namelijk vaak te zwaar en vallen snel uit.

  Iedere Misencil wimperextension heeft een speciale microtextuurlaag die ervoor zorgt dat de wimpers beter kunnen hechten. Al onze Ellipse wimpers zijn voorgevormd en volgen de vorm van de natuurlijke wimper voor een frisse en indrukwekkende oogopslag.

  Behandeling
  Allereerst beschermen wij je ogen met coenzyme Q10 antirimpelstrips of met kleistrips met een liftend effect. Op deze manier krijgen jouw ogen een complete verwenbehandeling. Dan plaatst de professional de extensions direct op de natuurlijke wimpers, één voor één.
  De wimpers worden 1 mm van de huid af geplaatst. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een speciale lijm die exclusief is ontwikkeld in een laboratorium in Canada voor Misencil wimperextensions. De techniek brengt geen schade toe aan jouw natuurlijke wimpers.

  De kwaliteit van de lijm
  Er wordt gewerkt met de beste en snelst drogende lijmen: 5 seconden (Onyx) en zelfs 2 seconden (HD+Premium), en uit eigen ervaring weten we dat ze totaal geen brandend gevoel geven. Na 2 uur zijn de wimpers waterproof (douchen / zwemmen). Ze zijn niet schadelijk voor het oog.
  De lijm bestaat uit acryl, waterbestendige hars en lijm die snel uithardt. In de geneeskunde wordt dit soort lijm vaak gebruikt om lichaamsweefsel te hechten. Dit type lijm wordt ook gebruikt door oogchirurgen. De formule die wij gebruiken, is speciaal ontwikkeld voor wimperextensions. De producten voldoen aan alle strenge hygiëne-eisen en heeft veiligheidsgoedkeuringen voor de EU en de Verenigde Staten.

  Kwaliteit van de producten
  Misencil is het enige merk met een zeer uitgebreide lijn van cosmetische producten die exclusief is ontwikkeld voor de zorg en het onderhoud van de wimperextensions. Om de levensduur van je wimperextensions te optimaliseren, is dagelijkse zorg voor de wimpers van essentieel belang.
  Pomodermie® is een cosmetische wetenschap ontwikkeld door Misencil in Zwitserland. Het hoofdingrediënt van pomodermie zijn appelstamcellen (emalus domestica). Die zitten in alle verzorgingsproducten van Misencil en hebben uitzonderlijke effecten op de huid en de wimpers.
  Alle producten zijn parabeenvrij en niet op dieren getest. De techniek die we gebruiken, is veilig, pijnloos en ontspannend. Na de behandeling heb je een spec­taculaire oogopslag!

  Verzorging van wimpers en ogen
  Misencil raadt aan om de wimpers na iedere 2 tot 4 weken te laten bijwerken, om het volume van de wimpers te behouden. Een nabehandeling duurt ongeveer 30 minuten en is bedoeld om de verloren wimperextensions aan te vullen.
  De voordelen van deze producten voor de huid, wimpers en wenkbrauwen zijn:
  – Bestrijden tekenen van veroudering
  – Verhogen de regeneratie van de huidcellen
  – Beschermen de essentiële cellen van de huid
  – Helpen bij het handhaven van de stralende aspect  en de vitaliteit van de huid
  – Bewezen antirimpeleffect
  – Helpen de groei van de wimpers en wenkbrauwen
  – Verlengen de levensduur van bestaande wimpers

  Heb je vragen of wil je een indruk krijgen van Misencil, informeer er dan naar bij de Beauty Masters treatment store, of ga naar www.beautymasters.nl/face/wimperextensions.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply