Rate this post
 • Een glimmende lach
  Rate this post

  Lachen lijkt zo vanzelfsprekend. Door te lachen uiten we onze emoties. Gemiddeld lachen vrouwen 62 keer op een dag. Mannen lachen een magere 8 keer. Als je niet tevreden bent met je gebit, durf je misschien helemaal niet te lachen. Bijvoorbeeld omdat je last hebt van ontbrekende, verkleurde of scheve tanden.

  Het is begrijpelijk dat je gebit dan niet helemaal naar wens is, maar niet onoverkomelijk. Er zijn maar weinig mensen gezegend met een recht, wit, stralend gebit. Als volwassene is het lastig om nog dramatische ingrepen aan je gebit te doen… toch?

  Het begint bij het verzorgen van je gebit. Drie keer per dag poetsen, twee keer per jaar naar de tandarts, regelmatig naar de mondhygiëniste, flossen, mondwater gebruiken… Veel mensen zorgen niet optimaal voor hun gebit en met de tijd kan dit zichtbaar worden op de tanden. Lig je net lekker op bed wanneer je je bedenkt dat je je tanden niet gepoetst hebt. Niet zo erg, totdat je een dag in de spiegel kijkt en ziet dat je tanden niet meer de kleur hebben die ze ooit hadden. Wat nu?

  Misschien zijn je tanden niet verkleurd, maar staan ze scheef of ontbreken er tanden of kiezen uit je gebit. Gelukkig is dat écht niet het einde van de wereld. Er zijn genoeg opties om jouw gebit er beter uit te laten zien qua kleur en vorm. Kies bijvoorbeeld voor tandimplantaten, kroon- of brugwerk. Omdat ieders gebit uniek is, is de beste oplossing voor jouw gebit uniek en persoonlijk. Daarbij komen de tandartsen van IM Medical Travel om de hoek kijken. Deze zijn gespecialiseerd in prachtige, natuurlijke oplossingen die passen bij jouw gebit. Door kwalitatief hoogwaardige, Europese materialen te gebruiken in combinatie met de nieuwste technologie, bereiken zij het beste resultaat.

  Je ligt ongetwijfeld in de behandelstoel van een kundige tandarts, die je niet naar huis laat vertrekken zonder 100% tevredenheid. Door goede communicatie over de verwachtingen en de behandeling kom je niet voor verrassingen te staan. IM Medical Travel bespreekt jouw wensen, beantwoordt al jouw vragen voorafgaand aan de behandeling en vertelt hoe de reis en behandeling eruit gaan zien. Net voor jouw vertrek neemt Ilona nog even telefonisch contact op om de laatste vragen te beantwoorden. En ter plaatse ontmoet je de IM Medical Travel hostess, die je begeleidt en de vertalingen verzorgt gedurende jouw verblijf. Voor het beste resultaat organiseert IM Medical Travel consultdagen in Nederland en online consulten. Je reist af naar Turkije voor de behandeling, maar als je vragen hebt kun je zorgeloos terecht bij de Nederlandse hostess of bij eigenaar Ilona Benders.

  Is het tijd voor een gebit dat je met trots durft te laten zien? Dat je volmondig durft te laten zien wanneer je lacht? Ja, natuurlijk! Ga je liever niet alleen of vind je het spannend, kies dan voor een groepsreis. Eenmaal aangekomen in Turkije kun jij genieten van de zon en de prachtige cultuur, terwijl artsen in de tussentijd je gebit aanpakken.

  Hostess aan het woord
  Özlem Belgin (47) is geboren in Karsiyaka in Izmir. Zij vertelt: ‘Ik ben al 20 jaar lifestylecoach en help mensen naar een gezondere en gelukkigere leefstijl. Doordat ik zelf niet echt gelukkig was om dagelijks een bril te moeten dragen, heb ik 15 jaar geleden besloten om een ooglaseroperatie te ondergaan in Turkije. Tot op heden heb ik geen moment spijt gekregen van deze operatie. De nieuwste technologie, apparatuur en de kennis van de Turkse artsen hebben mij toen ook doen besluiten om deze operatie in Turkije te laten uitvoeren. Door mijn eigen ervaringen en mijn passie is er een samenwerking ontstaan met IM Medical Travel. Tijdens de consultdagen of informatieavonden ben ik aanwezig. Ook begeleid ik als hostess patiënten van IM Medical Travel tijdens de georganiseerde groepsreizen.’

  Sterk gebit met implantaten
  Blij zijn met een compleet gezond en mooi gebit is natuurlijk heel fijn. Het is belangrijk om vrijuit te kunnen lachen, zonder je te hoeven schamen. Tandimplantaten kunnen hierbij helpen. Een implantaat is een titanium kunstwortel waarop een kroon, brug of prothese kan worden bevestigd. Zo kun je kiezen voor een klikgebit. Hierbij wordt het gebit vastgeklikt op implantaten, die functioneren als kunstwortels. Zo voorkom je dat het gebit verschuift of uit je mond valt, maar is het toch makkelijk uit te nemen voor reiniging. Daarnaast is een vaste brug een optie. Je krijgt een mooi en natuurlijk ogend gebit van porselein dat aanvoelt als nieuwe vaste tanden. Het gebit is in tegenstelling tot een kunst- of klikgebit niet meer uitneembaar

  Over IM Medical Travel
  IM Medical Travel is opgericht door Ilona Benders, nadat ze twaalf jaar werkzaam was geweest in de medische sector in Turkije. De zeer ervaren Ilona is gespecialiseerd in medische en cosmetische behandelingen en spreekt de Turkse taal vloeiend. Door de ervaring die ze heeft opgedaan in Turkije, kan ze haar cliënten voorzien van de beste klinieken en specialisten. IM Medical Travel biedt medische reizen aan, zodat mensen behandelingen kunnen afnemen die betaalbaar zijn én op kwalitatief hoog niveau. Bij sommige mensen bestaat een zekere angst om naar het buitenland te gaan voor een behandeling. Onterecht, want de lagere prijzen zeggen niets over het niveau van de zorg.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply