Rate this post
 • Een goed begin is het halve werk
  Rate this post

  Een nieuw jaar, een nieuw begin. Ook al geloof jij niet zo in goede voornemens, je houdt ze immers toch nooit veel langer dan drie weken vol, toch is het niet verkeerd om je gezondheid en leefstijl eens goed onder de loep te nemen. Het is de hoogste tijd om af te rekenen met die winterdip en extra kilo’s en je kunt wel wat extra bescherming gebruiken om je te wapenen tegen de griep!

  Weg met die winterdip

  Voel je je moe en lusteloos. Heb je weinig energie? Grote kans dat jij last hebt van een winterdip. Je bent niet de enige, want maar liefst vier op de tien Nederlanders heeft hier mee te kampen.
  Vermoeidheid kán een gevolg zijn van een tekort aan vitamine D. In de winter is er minder zon, waardoor je geen of te weinig vitamine D aanmaakt. Ook de vitamine B1, B2 en B6 kunnen een belangrijk wapen tegen winterse vermoeidheid zijn. Door het slikken van multivitamine geef je jouw energie een duwtje in de goede richting.

  Weerstand in een potje

  Elke winter waart hij weer rond: griep. Het komt altijd ongelegen en daarom kun je maar beter zorgen dat je weerstand goed op peil is. Dat kan bijvoorbeeld met behulp van Echinaforce tabletten van A. Vogel. Ze stimuleren je immuunsysteem, verhogen de weerstand en versnellen het herstel na ziekte.
  Heb je geen griep, maar wel een flinke verkoudheid opgelopen en wordt je geplaagd door een vervelende hoest? Er zijn verschillende middelen die helpen bij kriebelhoest en droge hoest, variërend van Vinceel mond- en keelspray, tot hoestsiroop en keelzuigtabletten.

  Afvallen

  Na zo’n decembermaand vol culinaire verleidingen is de weegschaal niet bepaald je beste vriend. Er zijn vele manieren om die overtollige kilootjes kwijt te raken. Vraag bij Broeders Gezondheidswinkel advies over dieetvoeding en detoxen om te beoordelen wat het beste bij jou past.

  Binnen handbereik

  Met ruim 10.000 artikelen op voorraad, en een webwinkel waar bijna 100.000 artikelen worden aangeboden (die overigens standaard binnen één dag tot twee werkdagen geleverd kunnen worden binnen Nederland, België en Duitsland) is alles op het gebied van gezondheid, verzorging, natuur- en dieetvoeding voor jou binnen handbereik.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply