Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een goed verzorgde huid…
  Rate this post

  Wie relaxed en tevreden is, straalt dat uit naar buiten. Je hoeft geen strak, rimpelloos snoetje te hebben. Een goed ­verzorgde huid, een mooie lach en ­stralende ogen zeggen veel meer dan 1000 ­botox-injecties.

  Salon Snooz… is een no-nonsense beautysalon, waar al 16 jaar met plezier en passie voor het vak gewerkt wordt. In de salon draait alles om ontspanning. Vorig jaar zijn we verhuisd naar de Titaniumlaan in Den Bosch. Het nieuwe pand biedt meer mogelijkheden om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Binnenkort krijgt de salon een make-over die we dit voorjaar met een ­officiële opening vieren.
  Waarom Salon Snooz…? Snooz… Het woord zegt het al: doezelen, dutten, wegdromen, relaxen. Tijdens een professionele facial kun je écht helemaal tot rust komen. Alle aandacht is voor jou en je huid. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten. Een soort van minivakantie, zeg maar. Even opladen. Door je huid met hoogwaardige producten te verwennen,  zal die gaan stralen als nooit tevoren.
  De salon staat ook bekend om haar massages. Buiten dat het een ultieme Snooz… beleving is, zorgt het ervoor dat je afvalstoffen afgevoerd worden. Hierdoor krijg je een boost waar menig energiedrankje jaloers op is.  Voor sommige mannen is een beautytreatment nog steeds een stapje te ver, maar, beste heren: een bezoek aan de beautysalon is echt het proberen waard.

  Salon Snooz… heeft voor lezers van ForYou Magazine een ForMe beautytreatment samen­gesteld. Kijk op de website voor meer informatie. Een afspraak plan je zelf in de online agenda.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply