Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een goede conditie bevordert je herstel
  Rate this post

  Je voelt je beroerd door de chemo en hondsmoe door de bestralingen. De operatie heeft er ook behoorlijk ingehakt. Als je ’s morgens voor de spiegel staat en je gehavende lichaam bekijkt, wil je het liefst zo snel mogelijk je bed weer induiken. Je afsluiten voor de buitenwereld, slapen en pas wakker worden als je je weer helemaal fit voelt.

  De medische wereld is voortdurend in beweging. Door wetenschappelijk onderzoek komen we tot nieuwe inzichten. Waar voorheen termen als ‘rusten’ en ‘uitzieken’ tijdens en na je behandeling tegen kanker heel gebruikelijk waren, weten we nu dat je juist zo goed mogelijk een gezonde leefstijl moet nastreven. ‘Bewegen’ is daar een essentieel onderdeel van. Want juist door je conditie op peil te houden, herstel je sneller van mogelijk vervelende bijwerkingen die de behandelingen met zich kunnen meebrengen.

  Focus en rust
  En dat is precies waar ze je bij fit20 Eindhoven De Emma bij kunnen en willen begeleiden. ‘Hier vind je rust, kwaliteit en aandacht’, legt Emiel Bechtold uit. ‘Onder begeleiding van een personal trainer haal jij het beste uit jezelf zonder over je grenzen heen te gaan. Er zijn geen spiegels of harde muziek en er is zo min mogelijk afleiding van andere mensen, zodat je je helemaal, in alle rust en zonder extra prikkels, op je training kunt focussen. Doordat je zo gericht traint, is één sessie per week genoeg om je conditie te verbeteren, en daarnaast heeft het ook een sterk positief mentaal effect. Je gaat je zowel lichamelijk als geestelijk fitter voelen en dat kun jij in deze periode goed gebruiken om te werken aan je herstel!’

  Gratis ervaren
  Ben jij nog niet overtuigd van het fit20-concept? Vraag dan een gratis kennismaking aan. De kans is groot dat jij daarna nooit meer iets anders wilt!

  Voordelen fit20
  – Altijd persoonlijke begeleiding
  – Complete gezondheidstraining in 20 minuten per week
  – Geen gedoe: omkleden en douchen niet nodig

  Over fit20 Eindhoven
  De studio’s van fit20 in Eindhoven worden geleid door Emiel en Laura Bechtold. ‘We willen onze klanten met de fit20-methode op een goede en verantwoorde manier triggeren om steeds nét iets verder te gaan dan ze zelf denken te kunnen’, vertelt Emiel. ‘En dat willen we doen voor een breed publiek, dus ook voor mensen die weinig met sporten hebben. Mensen die het concept niet kennen, denken nogal eens: ‘Fit worden in 20 minuten: dat kan toch niet werken? En je hoeft je niet eens om te kleden?’ Tegen hen zouden we willen zeggen: ‘Kom het eens ervaren!’ Na afloop zijn ze dan meestal verbaasd dat het inderdaad anders kan!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply