Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een goede uitdrukking door pigmentatie
  Rate this post

  Als je een chemokuur ondergaat, verlies je doorgaans je haar; niet alleen je hoofdhaar, maar ook je wenkbrauwen. Pigmentatie van haar en wenkbrauwen kan dan een oplossing zijn. Met permanente make-up ben je dag en nacht perfect verzorgd. Permanente make-up is geschikt voor iedereen die er op elk moment verzorgd wil uitzien. Je hoeft nooit meer ongerust in de spiegel te kijken. Je kunt er al mee beginnen voordat je start met de chemotherapie.

  Hoe werkt het? Met een steriele naald­module wordt de ­pigmentatie heel ondiep in de ­bovenste huidlaag aan­gebracht. Bij de wenkbrauwen wordt de ‘hairstroke’-techniek toegepast. Door deze techniek worden er haartjes ge­tatoeëerd met een aansluitende kleurpigment tussen de bestaande haartjes in. Ook kan deze techniek uitgeoefend worden als er geen wenkbrauwhaartjes zijn. Deze techniek moet kundig uitgevoerd worden: het mogen geen streperige wenkbrauwen worden, maar natuurlijk overvloeiende haartjes, die zich vormen tot een natuurlijke wenkbrauw. Door deze ‘hairstroke’-techniek voel je je meteen eigen met jouw wenkbrauwen. Na de behandeling zijn je wenk­brauwen gelijk toonbaar.
  Bij de ogen kunnen wimperhaartjes gesuggereerd worden door een eyeliner die uitgeschaduwd wordt. Hierdoor valt het minder op dat je wimperhaartjes kwijtgeraakt bent. Tevens kan deze techniek uitgevoerd worden tussen de wimpers. Hierdoor worden de wimpers geïntensiveerd met een dun lijntje tussen de wimperhaartjes. Boven de wimperhaartjes wordt er pigment aangebracht op de oogleden. Door deze wijze wordt er een eyeliner aangebracht met eventuele verlenging van de eyeliner.
  In het geval dat je chemotherapie moet ondergaan, is het aan te raden om van te voren permanente make-up te laten aanbrengen, zodat je tijdens de chemobehandelingen verzekerd bent van mooie wenkbrauwen en/of een mooie eyeliner.

  Intakegesprek
  Voorafgaand aan de permanente make-upbehandeling wordt altijd eerst een intakegesprek gedaan. Hierbij krijg je informatie die van belang is voor de permanente make-up. Ook je medische gegevens worden besproken, en de kleur en vorm van de permanente make-up komt aan bod.

  Huidverbetering
  Ook je (gezichts)huid heeft te lijden van chemotherapie. Microdermabrasie is een mechanische peeling, waarbij met behulp van microkristallen 50 tot 60% meer van de bovenste dode huidcellen worden verwijderd dan bij een andere peeling. De microdermabrasiebehandeling zorgt voor een direct zichtbare verbetering van de huid, zoals verfijning van de poriën, en zorgt voor de activering van huideigen collageen en elastineproductie. Met microdermabrasie geef je je huid een oppepper!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply