Rate this post
 • Een goedkope en duurzame iPhone aanschaffen
  Rate this post

  Ben je op zoek naar een duurzame iPhone en zit je vast aan een budget? Dan hebben wij een goede tip voor jou. Lees snel verder!

  Jouw ideale iPhone
  Wil je jouw smartphone vervangen door een nieuwe iPhone. Maar is duurzaamheid belangrijk voor je en zit je vast aan een bepaald budget? Dan is een refurbished iPhone ideaal voor jou. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een iPhone met een ultragroothoekcamera en een middelgroot beeldscherm. Dan is een iPhone 11 geschikt voor jou. Kies je voor een refurbished iPhone 11, dan ben je goedkoper uit en help je het milieu ook een handje mee. Bij het produceren van elektronische apparaten komen er schadelijke stoffen vrij. Deze stoffen zijn niet goed voor mens, dier en natuur. Kies je voor refurbished, dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. Een refurbished iPhone is niet alleen beter voor het milieu, maar ook nog eens goedkoper dan een nieuwe iPhone in de winkel.

  Refurbished betekenis
  Maar wat betekent refurbished? Refurbished betekent letterlijk gereviseerd. Refurbished producten zijn vaak afkomstig uit het bedrijfsleven en restvoorraden. Zo zijn er vaak laptops, tablets en smartphones die nauwelijks zijn gebruik. Deze producten zijn in goede staat en verdienen een tweede leven. Refurbished producten worden gecontroleerd op verschillende punten voordat ze worden aangeboden. Denk hierbij aan het beeldscherm, batterij, camera en WiFi. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Zo heb je altijd een goed werkend product.

  Refurbished webshop
  Een officiële refurbished webshop biedt kwalitatieve refurbished producten aan die ook nog eens voordelig zijn. Dat betekent dat een refurbished product niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Bij Refurbished.nl krijg je ook nog eens altijd 3 jaar garantie op je aankoop en kun je altijd profiteren van gratis verzending. De producten bij Rerfurbished.nl worden gecontroleerd op meer dan 50 punten en schoon opgeleverd. Je kunt altijd terecht bij de klantenservice mocht er vragen zijn. Zo kun je jarenlang verder met jouw refurbished iPhone.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply