Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een haarwerk: hoe werkt dat eigenlijk?
  Rate this post

  Bij de beslissing om een haarwerk te gaan dragen, in welke vorm dan ook, is de goedkeuring van je huisarts nodig, om in aanmerking te komen voor een vergoeding van je zorgverzekeraar. Bij het informatiebezoek komt dit vanzelfsprekend ter sprake.

  Er is voor alle vormen van kaalheid en dun haar een oplossing. Bij dun haar of kaalheid is er bijvoorbeeld een mogelijkheid voor een permanent bevestigingssysteem, dat Dynamic heet. Het kale gedeelte van de hoofdhuid wordt eerst met een medicinale lijm behandeld. Hierop wordt vervolgens het haarwerk bevestigd. Bij deze methode is het resultaat voor een ­periode van 4 tot 6 weken dag en nacht ­vergelijkbaar met het eigen haar.
  Maar er zijn ook andere mogelijkheden, zoals met clips die bevestigd worden aan het eigen haar rondom het hoofd. Deze mogelijkheid is er voor zowel dames als heren.
  Ook zijn kleine deelstukjes mogelijk op dunne kruin of op littekens, zowel semi-permanente als permanente bevestiging voor dames, heren en kinderen.

  Als haarwerkspecialist ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Haarwerkers Ondernemers (ANKO). Het ANKO heeft de erkenningsregeling ‘leverancier van haarwerken en haarprothesen’. Haarwerkboetiek Reintjes is gecertificeerd lid van de ANKO en SGC (Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken). Ik ben aangesloten bij de zorgverzekeraars.
  Schroom niet en maak een afspraak voor ­verdere informatie en een goed advies.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply