Rate this post
 • Een haarwerk speciaal voor jou
  Rate this post

  Wij zijn ons ervan bewust, dat het hebben van een haarprobleem of een haarziekte een grote invloed kan hebben op het welzijn van de desbetreffende persoon. Daarom is ons streven, uitgaande van de persoonlijke wensen, om samen met jou tot een oplossing te komen, waar je je ‘natuurlijk’ mooi mee voelt.

  Haarhoeve Vermaat is een speciaalzaak in haarwerken en haaraanvullingen en kan iedereen helpen die tijdelijk of permanent kaal is door ziekte of medicijngebruik.
  Haarhoeve Vermaat bestaat uit een team van enthou­siaste en betrokken medewerkers. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Halsteren, waarnaast wij nog een aantal haarinstituten hebben op verschillende locaties in Nederland (Limburg en Groningen).

  Ook als je last hebt van dun haar, kun je bij Haarhoeve Vermaat terecht. De medewerksters kunnen je zowel in de salon als bij je thuis helpen met een haarwerk op maat. Ze nemen de tijd en hebben alle aandacht voor je, zodat je er in een moeilijke periode toch goed uitziet.

  Prijsconcepten
  Haarhoeve Vermaat werkt met diverse prijsconcepten, waarbij de verschillen zitten in het draagcomfort en haarkwaliteit. De prijzen variëren van € 409,- voor een synthetisch haarwerk tot € 2695,- voor een zeer exclusief haarwerk van echt haar. Het bedrag van € 409,- wordt geheel vergoed door de zorgverzekeraar, en je hebt voor dat bedrag een keuze uit 75 modellen.

  Groothandel
  Uniek is dat Haarhoeve Vermaat over een grote voorraad beschikt, van maar liefst 3000 modellen. Bovendien zijn de gepatenteerde haarwerken voorzien van het Modulocap®-systeem: door middel van elastiekjes kan gezorgd worden voor een perfecte pasvorm. Verder zuigen de haarwerken zich vast aan de hoofdhuid door de speciale antisliprand, zodat het haarwerk altijd op zijn plaats blijft en u niet alleen geen plakmiddelen meer nodig heeft, maar ook geen last krijgt van huidirritatie.

  Declaratie
  Haarhoeve Vermaat is ANKO-gecertificeerd, en kan de declaratie van het haarwerk geheel voor jou verzorgen. Ook heeft de zaak contracten met alle zorgverzekeraars. Haarhoeve Vermaat is daarbij voorkeursleverancier van diverse zorgverzekeraars. Cliënten die verzekerd zijn bij deze zorgverzekeraar, krijgen een handig verzorgingspakket cadeau.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply