fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een heerlijk herfstbroodje

  Wanneer je Carla’s Lunch&Diner binnenloopt, ervaar je direct de gezelligheid. In de ruimtelijke inrichting, met groene, natuurlijke tinten, kom je even helemaal tot rust. Het personeel loopt rond met een lach op het gezicht. Niet voor niets is het motto ‘met liefde gemaakt, heerlijk genieten’.

  Als je kiest voor het heerlijke herfstbroodje, krijg je al snel een broodje geserveerd met daarop verse producten. ­Glanzend, smakelijk en niet alleen met volle, diepe, herfstachtige kleuren, maar ook met herfstachtige geuren dankzij de champignons en de pompoen. Een hap zorgt voor een smaaksensatie waar je ‘u’ tegen zegt. De volle, licht nootachtige smaak van de sappige champignons past goed bij de tevens nootachtige smaak van de pompoen, die iets zoeter is en een frisser randje heeft. De smaken versterken elkaar. Het pepertje voor de pit, het prikkelende, maakt het helemaal af. Alle smaakpapillen worden gestimuleerd. Bij Carla’s weten ze dat het belangrijk is hoe jouw broodje eruitziet, hoe het ruikt en smaakt, maar dat het ook gaat om de structuur. De gladde champignons vormen dan ook een goede combinatie met de wat stuggere structuur van de pompoen en met het verrassend luchtige vloerbrood met knapperige korst. Kom langs en beleef het zelf!

  Wie ‘Carla’s’ zegt, zegt ‘genieten’, en ze ­bestaan alweer een kwart eeuw! Al die jaren word je er al vol passie, enthousiasme en met liefde voor eten en drinken geholpen. Waar het vroeger een koffieshop was, is het nu een volwaardig ontbijt-, lunch- en dinerrestaurant. En ze zitten op een ontzettend mooie en unieke plek om de hoek van de Alphense brug in de Raadhuisstraat, zodat je kunt genieten aan de Rijn. Zelfs in de winter is het er op het verwarmde terras namelijk genieten geblazen.

  Carla’s wordt gerund door eigenaar Erik Willemse, die perfect wordt gesteund door zijn broer Marcel. Beiden hebben een liefde voor eten en drinken, wat elke dag weer blijkt. Ze streven ernaar om de Alphenaar voor een schappelijke prijs te laten genieten. Als je in de zaak bent, proef je de passie. De broers streven ernaar om uitsluitend verse producten te gebruiken. Ook is de vrijdagavond met saté en biefstuk, na afloop van het winkelen, niet meer weg te denken. Niet zo gek ook als je vanaf € 10,- per persoon een heerlijke kipsaté geserveerd krijgt, of een heerlijke malse biefstuk (€ 12,50).

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply