Rate this post
 • Een heerlijk moment voor jezelf
  Rate this post

  Beauty Centre “Jolanda” in Den Bosch is jouw adres voor allerlei gezichts- en lichaams­behandelingen en advies. Eigenaresse Jolanda en haar medewerksters hebben ieder hun eigen specialisaties.

  Het instituut biedt onder meer allerlei ­wellnessarrangementen:

  Tyro Topp wellnessbehandeling
  Laat jezelf eens anderhalf uur helemaal in de watten leggen! Je krijgt in een wellnessruimte een heerlijke gezichtsbehandeling met de Topplijn van Tyro. Deze behandeling bestaat uit:
  – een warm voetenbadje gevuld met Meine Base badzout (om de afvalstoffen uit je lichaam sneller te verwijderen)
  – een zachte reiniging met de foam van de Liquid Cleansing
  – een dieptereiniging met de Peach Scrub met twee borsteltjes
  – het harsen of epileren van de wenkbrauwen
  – eventueel het verwijderen van onzuiverheden
  – een heerlijke ontspannende massage van 20 minuten met een warme essentiële olie
  Dan krijg je een mineral relax mask als pakking, en terwijl deze zijn werking op de huid doet, worden je handen of voeten gescrubt met een peeling en worden ze gemasseerd. De behandeling eindigt met huidverbeterende serums en crèmes. Deze Topp-behandeling kost € 79,- en duurt 90 minuten.

  Gezichtsmassage Détente Cuillère
  De gezichtsmassage Détente Cuillère is een nieuwe, ontspannende en drainerende gezichtsmassage voor lichaam en geest. De speciaal in Thailand ontworpen lepels met organische vormen stonden aan de basis van deze massage. Alle delen van de lepels worden optimaal gebruikt, zowel de bolling en de zijkanten als de boven- en onderzijde. Voordat de massage van start gaat, wordt het gezicht gereinigd, en na de massage wordt een dagcrème aangebracht.

  Hydrothermmassage
  Hydrothermmassage is, zoals het woorddeel ‘hydro’ al aangeeft, een massage op kussens gevuld met warm water. Door de warmte van het water krijgt het lichaam meteen een betere doorbloeding. Wat uniek is bij deze massage, is dat je gedurende de gehele massage op je rug ligt, ook als je rug en de achterkant van de benen gemasseerd worden. Dit is met name ideaal voor mensen die rugproblemen hebben; zij kunnen vaak niet goed op de buik liggen. De hydrothermmassage is vooral een ontspannende massage, maar kan ook goed ondergaan worden als je last hebt van je rug, schouders, nek enzovoort.

  Dagsauna-arrangement
  Het dagsauna-arrangement is een Marrakech-arrangement naar keuze van 4 of 8 uur. Dit arrangement is voor 2 tot 4 personen. Bij aankomst liggen er voor jou een badjas, bad- en saunahanddoeken, verzorgingsproducten zoals douchescrub, shampoo en een bodylotion klaar. Tijdens het arrangement bieden wij je water, sappen, koffie of thee aan met een lekkernij. Je kunt kiezen uit verschillende behandelingen en arrangementen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply