Rate this post
 • Een hele kopzorg minder
  Rate this post

  Wanneer je te maken krijgt met chemotherapie, valt als gevolg daarvan onder andere vaak je haar uit, en dat is niet leuk. Haarverlies is namelijk een deel van jezelf ­verliezen. De aanschaf van een haarwerk is dan ook een emotionele gebeurtenis, maar een ­passend en goed aangemeten haarwerk draagt bij aan je zelfvertrouwen.

  Anders Haarzorg is een mobiele haarwerk­leverancier, gespecialiseerd in de levering van haarwerken / pruiken aan vrouwen met haarverlies door een chemokuur. Doordat Anders Haarzorg bij je thuis komt, heb je de kans om in alle rust en in je vertrouwde omgeving advies te krijgen over de keuze van je haarwerk. Discretie staat daarbij voorop. Ik rijd daarom bijvoorbeeld zonder reclame op de auto.

  Modellen passen
  Na het eerste contact volgt een afspraak voor een kennismakings- en adviesgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we indien gewenst, meteen beginnen met de zorgverlening. Je bepaalt dan aan de hand van verschillende modellenboeken waar je voorkeur naar uitgaat. Een tweede afspraak volgt meestal binnen 1 week tot 10 dagen, waarbij de door jou gekozen modellen kunnen worden gepast. Uiteindelijk kies je het model waar je je prettig bij voelt, en dat je zelfvertrouwen geeft. Het uitgangspunt daarbij is, er ondanks alles toch goed blijven uitzien! Indien nodig wordt het haarwerk geknipt en aangepast tot het gewenste model.
  Heb je een haarwerk nodig omdat je in de nabije toekomst een chemokuur krijgt? Dan raad ik je aan om vóór het haarverlies contact met mij op te nemen. Ik kan dan een goed beeld krijgen van je huidige haardracht. Het is uiteraard ook mogelijk op basis van een recente foto.

  Begeleiding en advies
  Het is erg belangrijk om een persoonlijk en vakkundig advies te krijgen. Dit geldt zowel voor tijdelijk als permanent haarverlies. Zeker op het moment dat haaruitval veroorzaakt wordt door een vervelende ziekte. Dan heb je al genoeg problemen en zorgen aan je hoofd. Wat is er fijner dan alles te kunnen bespreken in jouw eigen vertrouwde omgeving met iemand die wéét wat je bedoelt? Mijn doel is dat je je haarwerk gaat dragen met een fijn en vertrouwd gevoel. Zo heb je letterlijk een kopzorg minder!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply