Rate this post
 • Een hele zorg minder
  Rate this post

  Natuurlijk wil iedereen het liefst genezen van een ernstige ziekte, en vaak lukt dat ook. Maar soms is er geen genezing mogelijk en moet iemand rekening houden met een naderend einde, hetzij op korte termijn, hetzij op wat langere termijn.

  Wanneer iemand te horen krijgt dat zijn leven op het einde loopt, is dat natuurlijk verschrikkelijk, niet alleen voor de persoon zelf, maar ook voor de eventuele partner, kinderen en familie. Op zo’n moment staat de wereld op zijn kop. Maar bij het grote verdriet moet er ook veel geregeld worden. ABOVO Uitvaartverzorging richt zich op het ontzorgen van de familie, en kan onder meer vrijblijvend een voorbespreking houden bij de zieke thuis, zodat alles al van te voren geregeld kan worden. Een hele zorg minder!

  Zelf regie in handen
  ABOVO Uitvaartverzorging bestaat sinds 1998, en biedt algehele uitvaartverzorging in klassieke Engelse stijl, dus de medewerkers dragen in de rouwstoet hoge hoeden, grijze pakken, en de uitvaartbegeleider die de stoet voorgaat, draagt een ceremoniestok. Hierdoor krijgt de uitvaart een chique uitstraling, maar daarbinnen is er heel veel vrijheid voor de nabestaanden. Daarom spreekt ABOVO liever van een ‘uitvaartbegeleider’ in plaats van een ‘uitvaartleider’: de onderneming ziet graag dat de nabestaanden zelf de regie in handen houden en de uitvaart vormgeven; ABOVO begeleidt het hele traject. Zo kan de rouwauto bijvoorbeeld ook door familie bestuurd worden, en ook de kist kan door nabestaanden gedragen worden. De uitvaartbegeleider is ook degene die uw wensen bespreekt; u heeft dus niet met verschillende personen te maken maar altijd met dezelfde persoon.

  Service
  De onderneming staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor de klant en nabestaanden klaar. Voor de naaste familie is er een uitvaartcorsage, zodat alle aanwezigen weten wie ze moeten condoleren. Bovendien wordt u, als extra service, geassisteerd door een ‘bedienaar’, die tijdens de uitvaart allerlei hand- en spandiensten verleent, zoals de opvang van de nabestaanden en het verzorgen van het condoleanceboek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply