Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een hogere weerstand met Shiatsu
  Rate this post

  Shiatsu is bedoeld om gezonde mensen gezond te houden en de weerstand in het lichaam hoog te houden voor een gezonder en energieker leven.

  Shiatsu wordt toegepast bij uiteenlopende klachten, zoals rugklachten, nekklachten, stress, onrust, slapeloosheid, hoofdpijn, gewrichtspijnen, pijn in de voeten, hernia en nog veel meer klachten en pijnen.
  De therapie heeft dezelfde theoretische basis als die bij acupunctuur, alleen worden er geen naalden gebruikt, maar vingers (het woord ‘Shiatsu’ betekent ‘vingerdruk’). Dat is voor sommige cliënten wel zo prettig. Er wordt wel, net zoals bij acupunctuur, gewerkt op de energiebanen (meridianen) in je lichaam. De behandelaar doet een tong- en pols­diagnose om te bekijken welke meridianen behandeld moeten worden.
  Tijdens een Shiatsu-behandeling lig je met je kleren aan op een mat. De drukpunten op de meridianen (energiebanen) worden gestimuleerd voor een optimale energiestroming in het lichaam, en om organen optimaal te laten functioneren zodat, wanneer je ziek wordt, het lichaam een goede weerstand heeft om dit aan te kunnen en om je niet ziek te hoeven voelen. Dit alles in combinatie met een gezond voedingspatroon en een leven dat in balans is.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply