Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Eén ingrediënt verandert alles voor je haar
  Rate this post

  Voor je haar wil je het allerbeste, want jouw kapsel, dat ben jij! Als jij een prachtige kleur in je haar hebt laten zitten, wil je daar zo lang mogelijk van genieten. Lees hier hoe je jouw (gekleurde) haar sterk, veerkrachtig én glanzend kunt houden!

  De haarbreuk is verleden tijd
  Chemische behandelingen als kleuren, blonderen en thermische behandelingen als föhnen en stijlen met de stijltang beschadigen je haar. Een goede verzorging is dus heel belangrijk. Een Olaplex-behandeling herstelt de gebroken verbindingen van het haar. Daardoor krijg je weer buitengewoon sterk, glanzend, maar bovenal super gezond haar. De haarbreuk is verleden tijd! Olaplex brengt je haar in één behandeling (tijdens het verven of als losse behandeling) weer terug in originele, gezonde staat. Je ziet en voelt direct het resultaat.

  Gekleurde coupe?
  Een groot voordeel van Olaplex is dat jouw kleur nog langer blijft zitten. Kleurspecialisten zijn dan ook razend enthousiast over de Olaplex-behandeling. Olaplex is ook vrij van siliconen, olie, sulfaten en ftalaten. Bovendien is Olaplex niet getest op dieren. Daarbij is het wondermiddel geschikt voor ieder haartype!

  Hollywoodsterren
  Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie. Hollywoodsterren als Jennifer Lopez, Cameron Diaz en Emma Stone veranderen bijna net zo vaak hun haarstijl als hun outfits. Het zijn de sterren die zich alleen nog maar met Olaplex laten kleuren.

  Tip voor thuis!
  Vanaf het moment dat je de salon verlaat, ligt het lot van jouw haarkleur in jouw handen. Een asblonde tint dien je bijvoorbeeld thuis te verzorgen met zilvershampoo. Doe je dit niet, dan zal de tint opnieuw weer warm worden. Vraag aan de specialisten van Xpressive kappers wat de juiste verzorging voor thuis is. Met deze deskundige voorlichting kun je jouw haar langer mooi houden!

  Herstel bij Xpressive kappers
  Voor een goede Olaplex-behandeling kun je bij Xpressive kappers terecht. De medewerkers weten precies hoe ze deze behandeling aan je haar toevoegen. Verder verzorgen ze jouw haar tot in de puntjes. Zij weten welke kleuren en modellen goed bij jouw gezichtsvorm en huidskleur passen en beschikken over de juiste kennis en deskundigheid op het gebied van haartrends, haarverzorging en haarstyling. Samen komen jullie tot het kapsel dat helemaal ‘jij’ is! En vind jij het spannend om naar de kapper te gaan, omdat je bang bent dat er teveel van je lokken wordt afgeknipt? Geen zorgen: bij Xpressive kappers betekent een aanwijzing als ‘alleen de puntjes eraf’ ook écht ‘alleen de puntjes eraf’! Daarnaast kun je bij Xpressive kappers terecht voor visagie, een make-over of een bruidsarrangement.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply