Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een jaar in het teken van jou
  Rate this post

  Je wilt naar de sportschool, beter eten, geld sparen… Alle voornemens hebben we inmiddels wel een keertje gehoord. Maar staat ‘voor mezelf zorgen’ ook op dat lijstje? Echt even aan je gezondheid werken, jezelf verwennen?

  We vergeten vaak onszelf. Dat zien we maar weer als we onze voornemens bekijken. Terwijl dit juist zo belangrijk is. Het helpt met je gezondheid, geluksgevoel en zelfvertrouwen. Komend jaar staat in het teken van jou. Dit wordt het jaar dat we voor onszelf gaan zorgen.

  Sauna
  Thermae Son heeft verschillende faciliteiten om jou in alles te voorzien om tot rust te komen. Bijvoorbeeld de uitgebreide voorziening in sauna’s. Wist je dat sauna’s verdeeld kunnen worden in twee categorieën? Namelijk natte en droge sauna’s. Waar een droge sauna (Finse of infrarood-sauna) het lichaam van binnenuit verwarmt, doet de natte sauna (kruidentempel of stoomcabine) dit van buitenaf.

  Winterarrangement
  Júíst in de winter is een saunabezoek zo fijn en zo goed voor je: verwarmende sauna’s, knapperende haardvuurtjes, een sfeervol verlichte saunatuin, heerlijke warme bubbelbaden én een ijskoude, frisse duik in het dompelbad. Laat je extra verrassen met het winterarrangement van Thermae Son. Je wordt ontvangen met een warme drank. Gedurende de dag heb je toegang tot de thermenfaciliteiten en opgietingen. Begin je honger te krijgen, dan omvat dit arrangement een uitgebreid driegangenmenu naar keuze. En je hebt recht op:
  – een Clarins gezichtsbehandeling (50 minuten), of:
  – een sport- of ontspanningsmassage (50 minuten).

  Gezondheidsvoordelen
  ‘Voor jezelf zorgen’ betekent ook voor je lichaam zorgen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door naar de sauna te gaan. Zo heeft de warmte van een sauna een boel gezondheidsvoordelen. Het helpt je lichaam een geluksstofje, endorfine, aanmaken. Verder zien veel mensen het als een moment van helemaal ontspannen. Je bent met niks anders bezig en bent even helemaal offline. Door goed te zweten reinig je ook nog je huid. Dode huidcellen worden verwijderd en afvalstoffen worden via je huid afgevoerd. Verder helpt het óók nog met je immuunsysteem. Wanneer ga jij aan je gezondheid werken?

  Cadeau voor jezelf
  Wil je jezelf een heerlijk cadeau doen? Gun jezelf een behandeling van Clarins. Thermae Son kan voor een ervaring zorgen die je niet snel zult vergeten!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply