Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een jongere en stevigere huid
  Rate this post

  Heb je maar weinig tijd, maar wil je wél het beste voor jouw huid? Maak dan gebruik van de meest ­innovatieve laser voor huidverbetering en huidverjonging: de ResurFX laser!

  ‘Je kunt veroudering niet tegengaan. Wat je echter wel zelf kunt bepalen, is hoe je eruit wilt zien als je ouder wordt! Na deze laserbehandeling oogt de huid direct jonger, is die egaler van kleur en voelt die steviger aan, en worden littekens en striae duidelijk minder zichtbaar’, aldus Trieneke Hengst van de Huidpraktijk Heerenveen.
  Deze laserbehandeling is geschikt voor mannen en vrouwen die over weinig tijd beschikken, maar wel aandacht hebben voor de kwaliteit van hun huid.

  Uniek
  De ResurFX laser is uniek in zijn soort, omdat hij gebruik maakt van een patroonscanner. Deze gekoelde CoolScan scanner zorgt ervoor dat de laser met minder energie toch vele malen dieper in de huid komt. Dat betekent dat het resultaat niet alleen beter is, maar ook de gevoeligheid van de behandeling een stuk minder is dan bij traditionele lasertherapieën, zoals onze vorige gefractiononeerde ­laserbehandeling.
  Nu kunnen we dus, op een vrij aangename manier, ervoor zorgen dat er direct een zichtbare verbetering in de textuur van de huid komt, dat er minder lijntjes zijn en dat de huid strakker wordt.

  Werking
  De laser doet de celdeling in de huid activeren en stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastische vezels in de diepere huidlagen. Het oude weefsel wordt opgeruimd, en daarvoor in de plaats komt nieuw weefsel. Uiteindelijk krijg je gezonder en steviger weefsel terug. Scheurtjes en schade in het bindweefsel worden hersteld met deze ResurFX fractionele laser.
  Het mooiste van deze nieuwe ResurFX fractional laser is dat de hersteltijd minimaal is. In combinatie met onze breathable camouflage Lycogel is het opnemen van vrije dagen voorgoed verleden tijd!

  Hoeveel behandelingen?
  Met behulp van ons Observ huidanalyseapparaat kunnen we in de huid kijken en huidaandoeningen en behandelresultaten direct zichtbaar maken. Hoeveel behandelingen nodig zijn, is alleen te zeggen na de intake, omdat dat van persoon tot persoon verschilt. Sommigen hebben meer of minder behandelingen nodig. Feit is dat er al na iedere behandeling verbetering van de huid is te zien!
  Het aanmaken van nieuw weefsel (collageen en elastine) is een lang proces en zal 3 tot 6 maanden duren, waardoor het eindresultaat pas later zichtbaar is. Het resultaat van de behandeling is blijvend!

  Benieuwd of deze nieuwe laser iets voor jou is? De huidtherapeuten van de Huidpraktijk Heerenveen geven graag advies en informatie tijdens een persoonlijke intake.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply