Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een jongere huid door de jaren
  Rate this post

  Rimpels en lijntjes zijn natuurlijke tekenen van huidveroudering. Iedereen moet er mettertijd aan geloven. De kans bestaat dat jij die rimpels nog liever even niet ziet. Wat is er mooier dan een strakke en stralende huid? Door je huid goed te verzorgen en te onderhouden, zorg je dat je huid er zo lang mogelijk zo goed mogelijk uit blijft zien – en dat begint al jong.

  Je huid vereist met verschillende leeftijden natuurlijk andere verzorging – logisch, natuurlijk. Voor iedere huid een ander potje.

  The big 2-0
  Door vroeg te beginnen met in je huid te investeren, zul je zien dat dit blijvende resultaten zal hebben in de toekomst. Zorg je in je jonge jaren slecht voor je huid, dan zul je de effecten hiervan op latere leeftijd ervaren. Rimpels zie je misschien nog niet echt, maar plan vooruit! Een goed begin is om elke dag SPF te smeren om je huid te beschermen tegen de zon. Neem je routine eens goed onder de loep. Gebruik jij nog producten specifiek gericht op je tienerhuid? Ga eens op onderzoek uit of deze producten jouw huid nog wel goed doen, of dat het tijd wordt voor iets anders.

  Thirty and flirty
  Je huid is niet meer wat het was toen je 20 was, maar om nou te zeggen dat je er oud uitziet… Wel steken rimpels, kraaienpootjes en lijntjes in je huid steeds meer de kop op. Rond deze leeftijd is het het beste om met serums te beginnen. Deze hydrateren je huid op een diep niveau en voeden deze. Zo krijg jij een prachtige, stralende huid en wordt je huid ook op een dieper niveau verzorgd. Verdiep je in producten die huidveroudering tegengaan. Producten met hyaluronzuur en collageen zullen jouw huid zeker ten goede komen.

  18 met heel veel jaar ervaring…
  Misschien zit het tegen (of mee, afhankelijk van hoe je ernaar kijkt) en begin je op deze leeftijd al aan je menopauze. Je hormonen gaan behoorlijk op de schop en de kans bestaat dat je huid hier ook onder te lijden heeft. Veel vrouwen krijgen fijne lijntjes in hun gezicht en de huid wordt dunner (vooral rond de ogen), doordat de aanmaak van collageen snel afneemt. Hydratatie en voeden zullen op dit punt het belangrijkste aspecten van je routine zijn. Je huid heeft het hard nodig. Denk dus aan producten met retinol en collageen, oogcrèmes en huidoliën.

  Meer dan producten
  Wanneer je huid veroudert, zijn crèmes en andere producten vaak niet voldoende. Dit betekent niet dat er niks meer is dat jij kunt doen om je huid te verzorgen. Behandelingen zoals die met de Venus Swan helpen met huidverjonging. Dit apparaat voelt als een lekkere massage, maar helpt ook met verstrakking en het krimpen van de vetcellen. Het lichaam wordt gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken. Ideaal als je last hebt van slappe huid, zwembandjes of een hangende buik, maar ook in het gezicht.

  ‘Ik wist niet wat ik aan het doen was’
  Manon (43) zag het gebeuren. Ze kreeg fijne lijntjes in haar gezicht en de huid in haar gezicht en op haar lichaam ging steeds meer hangen. Haar huid zag er mat en dof uit. ‘In de zomer meed ik broekjes en jurkjes als de pest vanwege mijn bovenbenen. Met de Venus Swan behandeling zag ik een groot verschil en dat al na een paar behandelingen. Ik raad het iedereen echt aan. Het voelt echt als de jaren terugdraaien.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply