Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een kapsel dat bij jou past
  Rate this post

  Je haar bepaalt voor een groot deel hoe je eruitziet, wat voor indruk je maakt en wat je uitstraalt. Iedereen kent wel het gevoel dat je krijgt wanneer je weer met een mooi kapsel bij de kapper weg komt: je voelt je gelijk een stuk beter. Een goede coupe en een kleur die bij jou past; dat maakt wie jij bent.

  Onlangs startte een totaal nieuw concept: Cuts & Colours. Het is een partnershipformule waarbij lokale ondernemers met veel ervaring een nieuwe vestiging openen naast hun eigen salon. En in die nieuwe vestiging werken ze vanuit een heel ander concept. Erwin Warbie was de eerste die hiermee begon, dat was op 1 oktober 2015. Het is een enorm succes. In Leiderdorp is inmiddels nog een salon geopend en in mei komen daar ook Nieuwerkerk en Alphen aan de Rijn bij.

  No-nonsense concept
  Enthousiast vertelt Erwin: ‘Cuts & Colours is een no-nonsense concept voor een duidelijk toegankelijke prijs. Je bent er altijd welkom zonder afspraak, maar wanneer je voorkeur voor een bepaalde medewerker hebt, kun je 24 uur van te voren via de website of app inchecken en een afspraak boeken. We werken verder met drie soorten knipbeurten, de ‘cuts’, en drie soorten kleurbehandelingen, de ‘colours’. Bij de cuts kun je kiezen uit wassen en knippen; wassen, knippen en drogen en wassen, knippen en föhnen of stijltang. Wil je liever een kleurtje dan hebben we de keuzes uitgroeibehandeling; kleuren aanzet, lengte en punten één kleur en kleuring met creatieve kleuraccenten. Doordat we hierin heel duidelijke keuzes hebben gemaakt, kunnen we onze medewerkers heel specialistisch in deze zes behandelingen opleiden. Ieder kwartaal worden ze weer helemaal bijgeschoold in de laatste technieken en trends.’

  Kwaliteit en meerwaarde
  Wanneer je bij Cuts & Colours binnenkomt, ga je eerst naar de ‘Check Your Hair Desk’. ‘Hierin selecteer je direct de behandeling van je keuze waarna je ook gelijk ziet wat het je gaat kosten. Dus geen onaangename verrassingen bij de kassa’, vervolgt Jasper zijn verhaal. ‘Als je vervolgens plaatsneemt, krijg je eerst een heerlijke kop koffie uit onze Illy barista bar aangeboden. Iedere maand is er een ­coffee special en in de zomermaanden staat er ook nog een ­icecoffeemachine in de salon. Heb je geen inspiratie voor een andere look? Geen nood, op de screens in de salon ­worden de nieuwste moodboards vertoond die je ook ­wekelijks op onze social mediakanalen voorbij ziet komen en natuurlijk kunnen onze medewerkers je ook adviseren.
  Cuts & Colours doet, ondanks de lage prijzen die we ­hanteren, geen concessies aan de kwaliteit en biedt ook nog een stukje meerwaarde. We heten je graag welkom in één van onze salons!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply