Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een kapsel dat je graag laat zien
  Rate this post

  Welke vrouw wil geen volle bos haar? Een mooi kapsel transformeert je hele gezicht en vergroot je zelfvertrouwen. Helaas kan het gebeuren dat je haar er niet zo uitziet als je dat graag zou willen en heb je te maken met dun haar, kale plekken of een huidaandoening die voor (plaatselijk) haarverlies zorgen. Dit kan er op den duur voor zorgen dat je toch een kapsel hebt dat je liever verstopt dan laat zien.

  Mensen hebben het er niet zo vaak over, maar haarproblemen kunnen een deuk voor je zelfvertrouwen betekenen. Op televisie en op straat zie je mensen met volle, luchtige kapsels die altijd precies goed lijken te vallen. Zelf zie je ondertussen je eens prachtige kapsel langzaam verdwijnen. Het kan hierdoor snel lijken alsof je de enige bent met het probleem. Is hier dan niet iets aan te doen?

  Natuurlijke oplossing
  Van al die mensen op straat en televisie kan het goed zijn dat een aantal niet verschijnen met hun natuurlijke haar. Dat is namelijk heel normaal! Er bestaan tegenwoordig heel mooie, natuurlijke oplossingen om toch het kapsel van je dromen te krijgen. Je kunt een haarwerk laten aanmeten dat wegvalt in je eigen haren of precies lijkt op het kapsel dat je hebt gehad. Alles is mogelijk: van aanvullingen, haardelen en -verlengingen tot gehele haarwerken. Je kunt kiezen tussen diverse soorten synthetisch of echt haar, ieder met hun unieke eigenschappen. Sommige haarwerken kan je ook zelf naar wens stylen. Zo wordt jouw nieuwe haarwerk, zelfs al is het niet je natuurlijke haar, toch helemaal ‘eigen’.

  Zo onzichtbaar mogelijk
  Een haarwerk is geen kwestie van even passen en weer gaan. Mooi resultaat vraagt aandacht, vertelt Maja van den Berg van Sjoerd Appij Haarwerken (onderdeel van de Aderans Hair Center groep). ‘Het klinkt tegenstrijdig, maar de mooiste haarwerken zijn zo onzichtbaar mogelijk. Een goed haarwerk is niet van echt te onderscheiden. Van tevoren nemen we daarom uitgebreid de tijd om te luisteren naar je wensen en verwachtingen, het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten of het haarwerk voor dagelijks gebruik is en wat voor type en stijl van haar je zelf al hebt. Dan kunnen wij het haarwerk daarop aanpassen.’

  Je vertrouwen terug
  Maja vertelt ook dat ze merkt dat er op haarwerken nog een taboe zit. ‘Botox en fillers beginnen steeds normaler te worden, maar dat lijkt voor haarwerken nog niet te gelden. Dit terwijl ook bijvoorbeeld veel BN’ers haarstukjes dragen. Dat beeld is best jammer, want haarwerkjes zijn juist zo’n mooie oplossing. Uitgevallen of dun haar kan op den duur je zelfvertrouwen gaan aantasten. Alleen op deze manier kun je jouw oude kapsel weer terugkrijgen, of juist iets heel anders kiezen. Zo krijg je dat vertrouwen ook weer terug.’

  Verbloem kale plekken
  Cosmetische haarwerken zijn niet alleen een uitkomst voor mensen die graag een ander kapsel willen of dun haar hebben. Het kan ook voorkomen dat je te maken krijgt met een vorm van alopecia, waarbij je haar begint uit te vallen. Alopecia areata kan op het hele lichaam voorkomen en houdt in dat er plaatselijk kale plekken ontstaan. Bij alopecia totalis groeien hoofd- en gezichtshaar niet meer. Bij alopecia universalis raak je al je lichaamshaar kwijt. Alopecia diffusa kan ontstaan door medicijngebruik, slecht werkende schildklier, genetische aanleg, ouderdom enzovoort. Voor plaatselijke haaruitval bestaan haarstukjes die een scheiding of kale plek op een natuurlijke manier kunnen verbloemen.

  Voor mannen
  40% van alle vrouwen krijgt in meer of mindere mate te maken met haaruitval. Bij mannen ligt dit percentage nóg hoger. Ook voor mannen bieden haarwerken een mooie uitkomst. Wist je dat er ook haarstukjes voor je gezicht bestaan? Bij bijvoorbeeld littekens in het gezicht bieden haarwerken een uitkomst in de vorm van snorren of baarden.

  Haarwerk is maatwerk
  Je kunt bij Sjoerd Appij Haarwerken terecht voor haarwerken van alle types, stijlen en kleuren. De medewerkers meten de haarwerken zo aan dat ze volledig geïntegreerd worden in het eigen haar en onzichtbaar zijn. Weg zijn de twijfel, dunne haren of kale plekken: je ziet enkel nog de mooie lokken en volle bos haar waar je altijd van gedroomd hebt. Sjoerd Appij Haarwerken biedt zowel echt haar aan als andere soorten zoals synthetisch haar, V-Hair en Cyber Hair.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply