Rate this post
 • ‘Een kleuradvies… Dat heb ik toch niet nodig?’
  Rate this post

  Ik was 25 jaar toen ik voor het eerst een kleuradvies kreeg, en ik vond het geweldig! Van een aantal kleuren wist ik heus wel dat ze me goed stonden, maar er ging tegelijkertijd een wereld voor mij open van kleuren die ik niet snel gekozen zou hebben. Niet alleen winkelde ik heel gemakkelijk met mijn persoonlijke kleurenpalet, maar ik kreeg ook nog eens veel complimenten dat ik er zo goed uitzag!

  Na deze ervaring dacht ik: ‘Dit zou iedereen toch eigenlijk moeten weten?’. Ik heb er uiteindelijk mijn beroep van gemaakt en geef nu alweer bijna 15 jaar met heel veel plezier kleur- en kledingadvies.
  Mijn kleuren zijn natuurlijk in de loop der jaren veranderd, maar ik ben nog altijd heel blij dat ik weet waar ik naar moet zoeken als ik de winkels inloop. Kleuren die me niet staan loop ik voorbij, en op de hanger kan ik meestal al beoordelen of iets mijn ‘model’ is. Dit scheelt dus enorm veel tijd en, misschien nog wel belangrijker: frustratie in de paskamer.
  Echt… Een beetje hulp hebben we allemaal wel eens nodig, ook bij het kiezen van kleding. Want een kledingkast met een inhoud waar we elke dag weer blij van worden, dat willen we toch allemaal?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply