Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een kleurrijk voorjaar!
  Rate this post

  Roze, mooie zand- en natuurlijke tinten afgewisseld met stijlvolle prints. Saai zal het dit voorjaar en zomer zéker niet worden!

  Eigenaar Arnold Rooijmans koopt van nature het liefst basic en natuurlijke kleuren in. Mooie afgewassen tinten geven de luxe stoffen bij June. het hele jaar door een rijke uitstraling en vormen de basis van de winkel.

  Sinds een paar seizoenen vind je toch meer kleur in de winkel én meer prints. Merken als Ba&Sh en Vanessa Bruno zijn bij June. hofleveranciers van meer uitbundige kleding. En vooral zomers laten klanten zich graag wat meer gaan op dat gebied. Naast kleuren en prints kiest June. er vooral voor om met mooie materialen te werken.

  ‘Ik voel altijd als eerste aan een stof. Voelt het goed, dan kijk ik of een model geschikt is. Als het niet meteen liefde op het eerste gevoel is, loop ik al door.’ Arnold weet wat zijn klanten belangrijk vinden wanneer ze iets nieuws zoeken. Steeds meer labels doen dat ook op een verantwoordelijke manier en noemen zichzelf sustainable sexy. Dit om aan te geven dat geven om milieu, grondstoffen en arbeidsomstandigheden niets meer te maken heeft met het ‘geitenwollen imago’ van vroeger. Merken als Humanoid, Filippa K, Jerome Dreyfuss en Neeve zijn hier enkele voorbeelden van.

  Klanten van June. laten zich graag verleiden door mooie, nieuwe kleding, maar kopen vaak bewust. Liever een aantal mooie basics, dan veel, goedkopere stuks. Het persoonlijke advies en de service zorgen voor een grote groep vaste bezoekers.

  Ook al toe aan het voorjaar? Laat je dan ook snel eens verleiden bij June.

  Liefs, June.

  #june.oegstgeest

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply