Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een kroon van krullen
  Rate this post

  Je hoort vaak dat je van die prachtige krullen hebt, waar mensen jaloers op zijn. Zelf ben je er natuurlijk ook hartstikke blij mee. Nou ja, meestal dan. Want krullen kunnen behoorlijk lastig zijn! Iedere wasbeurt is een ‘struggle’ en dan heb je het nog niet eens gehad over het vinden van de juiste verzorgingsproducten of een kapper.

  Dat je een haat-liefdeverhouding kunt hebben met je krullen, weet Batoel Hassan als geen ander. Naar eigen zeggen was het altijd een ‘gevecht’ om haar krullen in model te krijgen en een ‘good hair day’ kwam maar af en toe voor. Daarom is Batoel zelf op onderzoek uit gegaan. Al ruim drie jaar verdiept ze zich in krullen en wat nu écht de beste manier is om er het meeste uit te halen. Hieruit ontstond ook haar eigen ‘Krullenclub’, een salon speciaal voor alle krullenbollen. Ze vertelt over haar eigen ‘hairjourney’ en haar ontdekkingen.

  Masker voor álle krultypen
  ‘Ik heb mijn eigen krullen jarenlang gestijld, waardoor ze ontzettend beschadigd waren. Daarna ben ik op zoek gegaan naar een manier om mijn krullen te herstellen en zo goed mogelijk te verzorgen. Gaandeweg heb ik ontdekt dat hoe meer tijd je geeft aan je krullen om ze te begrijpen, hoe beter ze worden. Je moet echt door hebben wat nu wel en niet bij je krullen past! Ook ontdekte ik dat er niet één natuurlijk product op de markt is dat voor alle typen krullen geschikt is. Daarom heb ik mijn eigen haarproducten ontwikkeld: de Amira-producten. Dit is een voedend masker voor álle krultypen, van Europese slag tot kinky Afrikaanse krullen.’

  Mooi én gezond
  ‘Met mijn kennis help ik nu ook anderen op het gebied van schadeherstel aan krullen door bijvoorbeeld stijlen, relaxen en verven. Het is niet mijn bedoeling om je krullen alleen ‘mooi’ te maken, maar ook om ze gezond te krijgen en daarna te houden. We geven daarom, naast de verzorgingsbehandeling, persoonlijk productadvies én knipbeurten volgens onze eigen ‘curl-by-curl’ kniptechniek. Hierbij knippen we je krullen droog en krul voor krul, zodat iedere krul individuele aandacht krijgt en er een mooi op maat gemaakt resultaat ontstaat.’

  Verzorgingstips
  Tip 1: spoel je krullen af met koud water na een douchebeurt. Je haarschubben sluiten en je haar wordt minder snel droog en glanst meer.
  Tip 2: voorkom pluis en droog je handen met een microvezel handdoek, hydrofiele luier of katoenen t-shirt.
  Tip 3: draag ’s nachts een ‘pineapple’, oftewel hoge staart, bovenop je hoofd. Zo slaap je niet op je krullen en vervormen ze niet.

  Wist je dat…
  … je via www.krullenacademie.nl alles kunt leren over het verzorgen en stylen van je krullen?
  … je 20 euro korting krijgt op een VIP-behandeling (t.w.v 120 euro) in februari, maart en april? Vermeld bij het maken van de afspraak dat je reageert op de actie van ForYou Magazine.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply