Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een kunstwerk op je lichaam
  Rate this post

  Wil je een echt mooie tatoeage? Eentje waar je voor altijd achter staat? Dat kan!

  Collins Tattoo en Piercing Studio bestaat al bijna 20 jaar, en is weliswaar gevestigd in een kleine plaats, maar is een van de grootste en drukste tattoostudio’s van de regio. Klanten uit de verre omgeving weten de zaak te vinden. De studio is er voor iedereen die een mooi kunstwerk wil. Patrick Collin en zijn twee collega’s maken ware kunstwerken.

  Tattoos
  In onze studio kun je altijd langskomen om ideeën op te doen in onze boeken of vragen te stellen onder het genot van een kop koffie. Wij ontwerpen voor jou custom tattoos, maar als je zelf een ontwerp hebt, mag je dat altijd mee­nemen, zodat wij die kunnen aanpassen aan jouw smaak. Is het ontwerp door jou goedgekeurd, dan kan de tatoeage gezet worden!

  Nadat de tatoeage gezet is, krijg je van ons nazorginstructies mee, zodat je jouw tatoeage zo goed mogelijk kunt verzorgen, waardoor de kwaliteit van de tattoo optimaal wordt.
  De studio streeft naar de hoogste kwaliteit, waarbij hygiëne en veiligheid hoog in het vaandel staan. Ons team werkt volgens de richtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid voor het tatoeëren en piercen.

  Laseren
  Tatoeages zijn de laatste jaren erg populair geworden, waardoor er veel tattoostudio’s bijgekomen zijn. Helaas levert niet elke studio vakwerk. Het kan dan zijn dat je spijt hebt van een bepaalde tatoeage. Gelukkig kun je jouw tatoeage laten verwijderen of laten vervagen, zodat wij er een nieuwe tattoo overheen kunnen zetten. Collins Tattoo en Piercing Studio werkt met de YAG laser, de nieuwste generatie laser die de huid intact laat, maar alleen inwerkt op het ingekapselde pigment van de tatoeage.

  Piercings
  Bij Collins Tattoo en Piercing Studio kun je bij onze piercer, David, terecht voor verschillende soorten piercings. Hiervoor hoeft geen afspraak gemaakt te worden, en je kunt op onze openingstijden terecht. Tijdens het piercen pakken wij alle naalden en sieraden steriel uit in het bijzijn van de klant. In onze studio werken wij alleen met titanium sieraden. We nemen alle tijd voor de klant, zodat we rustig de procedure van het piercen kunnen uitleggen en door­nemen, zodat de klant gerustgesteld wordt en op de hoogte is. Wij staan altijd open voor andere ideeën, zoals custom piercings. In onze studio hebben wij een uitgebreid assortiment sieraden op voorraad, om zo aan iedere wens te kunnen voldoen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply