Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een laser voor jouw huidprobleem

  Je kunt het niet ontkennen: als je ouder wordt, zie je dat aan je huid, hoe goed je er ook voor zorgt. Je huid wordt minder elastisch en er ontstaan rimpeltjes, onregelmatigheden of andere veranderingen die misschien helemaal niet passen bij hoe jij je van binnen voelt. Gelukkig is er tegenwoordig veel mogelijk op het gebied van huidverbetering.

  Veel mensen hebben last van één of andere vorm van een huidprobleem. Denk hierbij aan acne, acnelittekens, overbeharing in het gelaat, couperose / rosacea of hyperpigmentatie. Sommigen weten überhaupt niet dat er hier behandelingen voor zijn, en voor anderen is het een drempel om zich te laten behandelen vanwege de kosten, of om een andere reden. En dat terwijl de huidtherapeut zoveel voor hen kan betekenen! Onder andere met behulp van laser zijn goede resultaten te boeken op het gebied van huidverbetering, zodat je er beter uitziet en dat je huid straalt! Voorafgaand aan de eerste behandeling vindt er een intakegesprek plaats, waarin je kunt aangeven wat je graag veranderd zou willen zien. Op basis van jouw wensen en jouw huid stelt de huidtherapeut een behandelplan op, waarmee jullie samen werken aan het beste resultaat voor jou! De huidtherapeut van Schoonheidssalon La Perle is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), en werkt op een veilige manier met laser.

  Vergoeding
  Vaak weet men niet dat sommige behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar, waardoor de stap naar een schoonheidsspecialiste of huidtherapeut veel lager wordt. Of je de behandelingen vergoed krijgt, is afhankelijk van je zorgverzekering. ‘Huidtherapie’ valt onder de aanvullende zorgverzekering. Als je recht hebt op een vergoeding, zit je bij Schoonheidssalon La Perle zéker goed. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult!

  Over Schoonheidssalon La Perle
  Schoonheidssalon La Perle biedt een scala aan behandelingen en specialisaties op alle mogelijke vlakken, van huidproblemen tot ontspannende gezichtsbehandelingen. Omdat de salon nauw samenwerkt met een cosmetisch arts en huidtherapeut, kunnen alle behandelingen op elkaar afgestemd worden, zodat daadwerkelijk ieder huidprobleem aangepakt kan worden! Schoonheidssalon La Perle is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen, anti-aging en huidverbetering door middel van peelings, injectables, plasmalicht, endermologie en cryolipolyse.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply