Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een lekker verwenmoment voor jezelf
  Rate this post

  Voor de één een heerlijk verwenmoment, voor de ander bittere noodzaak: een bezoek aan de kapper hoort toch altijd een feest te zijn!

  Gespecialiseerd in krullen
  Iedereen is jaloers op jouw prachtige krullen, maar er zijn maar weinig mensen die zich realiseren hoe lastig jouw krullende haardos kan zijn. Iedere ochtend ga je de pijnlijke strijd aan met een kam of borstel om er iets van te maken en douchen is een hele onderneming. Na een flinke regenbui blijf jij achter met een ontplofte coupe en de dagen dat je écht tevreden bent met je haar zijn zeldzaam. Het is ook nog eens ontzettend moeilijk om iemand te vinden die weet hoe jouw haar het beste geknipt en behandeld kan worden. Kan dit niet anders? Jawel hoor!
  Haarmode Marleen is gespecialiseerd in het knippen en verzorgen van krullen. Er wordt gewerkt met de Curlsys kniptechniek van Brian McLean. Dit is een prachtige techniek om natuurlijk krullend haar er krachtiger te laten uitzien. Ook onzichtbare natuurlijke krullen komen opeens weer tevoorschijn. Daarnaast krijg je twee keer zo veel krullen én volume en als het volgens deze methode is geknipt, krijg je het thuis veel gemakkelijker weer in model.
  Haarmode Marleen is een Curlsys 4-sterren-masterclasssalon, en is bezig om de vijfde ster binnen te halen!

  Mooier haar én een gezonde hoofdhuid
  Heb je last van beschadigd of vet haar, roos of een jeukende hoofdhuid? Ook daarvoor ben je bij de salon aan het juiste adres. Haarmode Marleen werkt al meer dan 25 jaar met de verzorgings- en stylingproducten van Rene Furturer, en dat is niet zo vreemd, want de salon behaalt hier goede resultaten mee voor het haar van de klanten. De producten zijn gemaakt op plantaardige basis en bevatten onder andere etherische oliën. Die zorgen ervoor dat de hoofdhuid gezond wordt, zodat het haar ook gezond en sterker wordt.
  Naast Rene Furturer werkt de salon ook met Olaplex.

  Verwenmoment
  Eigenaresse Marleen Keijzerwaard van Haarmode Marleen: ‘Als je naar een kapsalon gaat, doe je dat ook omdat zo’n bezoek ontspannend is en omdat je je lekker wilt laten verwennen. Wij willen dat klanten zich bij ons thuisvoelen. Een kappersbezoek moet een beleving zijn en die willen wij creëren. En natuurlijk zetten wij onze kennis en kunde in om het iedere klant naar de zin te maken. Ons doel is dan ook altijd dat de klant tevreden weer de deur uit gaat!’

  Cadeaubonnen
  Een origineel cadeau om te geven aan je moeder, je dochter of een vriendin, bijvoorbeeld voor de decembermaand: een cadeaubon van Haarmode Marleen!

  Een lijst om je gezicht
  Balayage is al jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De mooie balans tussen highlights en lowlights doet het namelijk goed op iedere coupe. Dit najaar zien we een nieuwe trend op het gebied van de balayage. Door lichte accenten aan te brengen op het haar rondom je gezicht, wordt jouw gezichtsvorm op de juiste manier benaderukt. Het wordt ook wel ‘money piece’ of ‘face framing’ genoemd. Een ‘lijstje’ om je gezicht dus! Deze variant van balayage past bij iedereen: natuurlijke of felle kleuren, brunettes, blondines, pasteltinten, lang én kort haar.

  Op je best met kerst
  Je kunt bij Haarmode Marleen ook terecht voor de mooiste feestkapsels! Zo kun je bijvoorbeeld je haar laten opsteken om een geweldige indruk te maken met kerst.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply