Rate this post
 • Een leuke baan in een mooie branche
  Rate this post

  Wil jij een mooie baan in de schoonheidsbranche? La Lique Cosmetics & Opleidingen biedt je de mogelijkheid om opgeleid te worden tot onder andere (allround) schoonheidsspecialiste, (medisch) ­pedicure, nagelstyliste of visagiste! La Lique Cosmetics & ­Opleidingen bestaat in maart 12,5 jaar en is al 10 jaar gevestigd in het huidige gebouw in Heerhugowaard.

  Bij La Lique Cosmetics en Opleidingen bieden we de ­visagieopleiding in stappen aan. Wil je eerst weten of het iets voor jou is, wil je je basiskennis uitbreiden of vind je het gewoon leuk om anderen op te maken, dan start je met de basiscursus.

  Visagie Basis
  Visagie Basis is een cursus waarbij je in 8 lessen stap voor stap de basistechnieken en -vaardigheden leert die je nodig hebt als visagiste. Per les wordt een onderdeel van de make-up extra in de schijnwerpers gezet en worden tips en trucs besproken (bijvoorbeeld de eyeliner tijdens de avondmake-up).Tijdens de lessen wordt er gewerkt met thema’s, zodat je weet wanneer je welke techniek kunt gebruiken.

  Visagie Opleiding Branche-diploma
  De Visagie Opleiding Branche-diploma bestaat uit 32 lessen. Heb je de basiscursus gevolgd en wil je graag nog meer weten over visagie, of wil je je beroep ervan maken? Dan is dit de juiste vervolgopleiding voor jou! Tijdens deze opleiding leer je verder over onder andere gezichtsvormen, kleurenleer, het aanbrengen van kunstwimpers, belichting en thema-make-up, en word je in de gelegenheid gesteld om ‘voor’- en ‘na’-foto’s te maken van jouw model voor je portfolio. De lessen worden afgesloten met een examen­training, waarna je klaar bent voor het examen.

  De Visagie opleiding Allround
  De Visagie opleiding Allround bestaat uit 42 lessen. Heb je de opleiding Branche-diploma gevolgd en wil je je graag verder specialiseren door speciale technieken toe te passen tijdens de visagie, dan is dit de juiste opleiding voor jou!
  De Visagie opleiding Allround is een zeer uitgebreide opleiding, waarbij alles aan bod komt. Je leert verschillende technieken, zoals highlight & shading, kleurenleer, belichting, gezichtsvormen, hairstyling enzovoort. Daarnaast leer je de basis over grime en extra technieken, zoals travestiemake-up, gezichtsdecoraties en internationale bruiden.
  Ook kun je losse workshops volgen of bijvoorbeeld alleen het onderdeel ‘Grime en kinderschmink’.

  Wil je weten wanneer een cursus begint of ben je geïnteresseerd in een losse workshop? Kijk dan vooral eens op de website voor de precieze data.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply