Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een leven lang een jeugdige huid
  Rate this post

  De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en tevens een van de belangrijkste organen. De huid is zo belangrijk omdat die de organen in ons lichaam beschermt en bacteriën van buitenaf weert. Huidverbetering is dus geen overbodige luxe en helpt aan een gezonde uitstraling en een gezond lichaam.

  Facial Skin Lifting is een methode om huidveroudering en verslapping van de spieren te voorkomen of te corrigeren. De therapie werkt met microstroom en werd in eerste instantie ontwikkeld voor pijnbestrijding van spieren (aangezichtsspieren) en herstel van beschadigd weefsel. Het werd veelal toegepast door fysiotherapeuten en in brandwondencentra. Al snel kwam men erachter dat de behandeling een liftend en huidverjongend ‘bijeffect’ had, waardoor die nu al jaren met succes wordt toegepast in schoonheidssalons over de hele wereld.

  Wat is microstroom?
  ‘Micro current’ of ‘bio current’ is de ‘stroom’ die in ons eigen lichaam aanwezig is. Die stroom zorgt ervoor dat ons hart pompt, onze maag werkt en onze ademhaling doorgaat. Naar gelang wij ouder worden, wordt deze bio current minder en de functies van ons lichaam verminderen, dus ook de huid- en spierfuncties. Om ons lichaam een beetje te helpen, kunnen we met Facial Skin Lifting een zetje in de goede richting geven.

  Natuurlijke facelift
  Het gezicht heeft meer dan 30 spieren die direct aan de huid verbonden zijn. Naarmate we ouder worden, verslappen onze spieren en vertraagt onze celdeling, waardoor de huid veroudert. Spierspecialisten hebben aangetoond dat elke spier geherprogrammeerd kan worden, waardoor die kan worden teruggebracht naar de originele staat. Door het gebruik van de Facial Skin Lifting zal de spierspanning weer toenemen, waardoor er een natuurlijke lift wordt verkregen. Met de Facial Skin Lifting zorgt je voor een optimale doorbloeding, activatie en energie van de huid, en dat je meer, sneller en langduriger resultaat zult krijgen met de benodigde bouwstoffen om collageen, elastine en hyaluron te maken. De bouwstoffen zelf zitten niet in het Facial Skin Lifting ­apparaat en ook niet in de handen van de huidspecialist.
  Daar heb je bouwstoffen op maat voor nodig: Laviesage nutricosmetics! Al na de eerste behandeling zie je r­esultaat, zonder de huid in te spuiten of af te schuren. Door de ­spieren te stimuleren hun ‘oude’ vorm weer aan te nemen en in de verschillende lagen van de huid de werking weer te herstellen, bereiken wij uiteindelijk een facelift zonder operatie.

  Voor wie?
  Deze pijnloze behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen, en dan vooral mensen met zware oogleden, die een ooglift overwegen. Ben je jonger dan 30 jaar, dan is de therapie geschikt om verouderingsverschijnselen mee te voorkomen. Ben je ouder, dan is de therapie geschikt om de verschijnselen te lijf te gaan en het effect ervan te ­minimaliseren. Facial Skin Lifting maakt, ongeacht de leeftijd, op verantwoorde en betaalbare wijze natuurlijke schoonheid mogelijk.

  In de prijzen
  Facial Skin Lifting heeft diverse prijzen gewonnen vanwege de resultaten, en staat ook wel bekend als ‘non-surgical facelift treatment’. Het bijzondere aan dit systeem is dat er zonder chirurgische ingreep wel het resultaat van een facelift wordt behaald. Het is daarom niet voor niets dat deze methode zeer populair is bij de sterren en royalty’s over de hele wereld.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply