Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een leven lang een jeugdige huid
  Rate this post

  Wil je niet dat je huid je leeftijd verraadt? Voor een deel heb je dat zelf in de hand. Er zijn verscheidene factoren die invloed hebben op het verouderings­proces van je huid waar je zelf iets aan kunt doen. Maar er zijn ook manieren om het proces van huidveroudering te vertragen en zelfs voor een deel kunnen terugdraaien. Wist je dat 80 procent wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld roken, zonlicht, ongezonde voeding, weersomstandigheden, stress en een tekort aan slapen? Daar kun je zelf iets aan doen, maar daarnaast zijn er ook manieren om het proces van huidveroudering te vertragen.

  Bij het ouder worden wordt de stofwisseling van je huid trager. De fibroblasten, bindweefselcellen in de huid, verliezen het vermogen om eigen collageen, elastine en hyaluron te produceren, waardoor je huid rimpels gaat vertonen, elasticiteit verliest, gaat verslappen en het vochtgehalte vermindert.

  Dermatude Anti-Rimpelbehandeling
  Met een Dermatude Anti-Rimpelbehandeling, ook wel ‘metatherapie’ genaamd, worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de opperhuid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. De Dermatude Anti-Rimpelbehandeling heeft een dubbele werking: de zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid en brengen actieve werkstoffen in de huid, precies in de juiste cellagen waarin ze de meest efficiënte werking hebben. De zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf, van binnenuit.

  Met een Dermatude Anti-Rimpelbehandeling wordt jouw huid steviger en krijgt die meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Wat jouw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt opnieuw geactiveerd, en daarmee wordt op een puur natuurlijke manier de biologische klok teruggedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

  LavieSage
  Esther’s Choice werkt onder andere met producten van LavieSage. LavieSage pakt de huid zowel van binnen als van buiten aan. Hierdoor heb je met minder behandelingen een hoger en duurzamer resultaat.

  Over Esther’s Choice
  In 10 jaar is Esther’s Choice uitgegroeid tot een instituut waar je terecht kunt voor verschillende behandelingen. Eén onderdeel van Esther’s Choice is Specialist in Huid­verjonging en Huid- verbetering. In deze salon gebruiken we de producten van Nimue op basis van fruitzuren en LOOkX Skincare. Hier ligt de nadruk op resultaatgericht werken aan een betere huid en het verjongen van de huid. Esther’s Choice werkt voor effectieve verbetering van je huid op natuurlijke wijze met de nieuwste technieken. We garanderen resultaat bij acne, een gevoelige huid, fijne lijntjes, rimpeltjes, huid­verjonging, oneffenheden, pigment en overbeharing.
  Een ander onderdeel van Esther’s Choice is De Basis Beautysalon, waar gebruik gemaakt wordt van de producten van Janssen Cosmeceuticals. Hier kun je terecht voor een korte behandeling of een gezichtsbehandeling met massage, voor het verven van je wimpers en wenkbrauwen, epileren (Anastasia-methode) en ontharen door middel van IPL.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply