Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een leven zonder scheren
  Rate this post

  Heb je genoeg van iedere dag scheren, pijnlijke harsbehandelingen en dure crèmes? Kies dan voor definitief ontharen bij Tineke Harland van Schoonheidssalon Mikado.

  Tineke is in 1994 gestart met Schoonheidssalon Mikado, nadat zij de basisopleiding schoonheidsverzorging en een internationaal erkend diploma had gehaald. Om bij te blijven en haar kennis uit te breiden, volgt Tineke regelmatig opleidingen en cursussen. Zo kan zij je zo goed mogelijk van dienst blijven.
  Voor definitief ontharen maakt Tineke gebruik van de IPL-methode. ‘IPL’ staat voor ‘Intense Pulsed Light’ en staat voor hoogenergetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Zo wordt er met de IPL een lichtflits op de huid afgegeven, waarna dit licht door het in de haar aanwezige pigment wordt omgezet in warmte en daardoor het haarzakje wordt vernietigd. Simpel gezegd wordt de haarwortel door de lichtflits vernietigd, waarna er geen haar meer uit kan groeien. Deze methode is 100% veilig, snel en zonder complicaties.
  Voor deze methode zijn 6 tot 10 behandelingen nodig. De prijzen zijn per behandeling, dus heb je acht behandelingen nodig, dan betaal je acht keer het desbetreffende bedrag. Je begint met één keer per maand een behandeling en verder in de serie behandelingen zit er meer tijd tussen de behandelingen in. Je kunt bij Tineke terecht voor ontharing op iedere gewenste plaats op het lichaam.
  Wil je voor altijd een gladde huid? Begin dan nu met de behandelingen, dan heb je komende zomer al een geheel of grotendeels gladde huid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply