Rate this post
 • Een leven zonder scheren
  Rate this post

  Zou u graag een leven willen leiden waarin scheren, harsen en pincets geen rol meer spelen? Neem dan de stap en kies voor een definitieve ontharing bij Instituut Essence! Instituut Essence garandeert een veilige en effectieve ontharing.

  Waarom definitief ontharen bij Instituut Essence?
  1. Instituut Essence werkt veilig en toch met maximaal resultaat bij de ontharingsbehandelingen.
  2. (Veiligheids)meting van het actieve pigment in de huid (melaninemeter).
  3. Het PLS3 ontharingsapparaat werkt met een saffier (en niet met glas). Je kunt hierdoor veel exacter werken en een maximale energie bereiken.
  4. Het PLS3 ontharingsapparaat gebruikt huidcontactkoeling. Hierbij voelt u continu een temperatuur van 5 graden Celsius op de huid.
  5. Het personeel is vakkundig in ontharen.

  Waarom zou u definitief ontharen?
  – Nooit meer haren, epileren of scheren.
  – Geen stoppels meer. Wat een verademing is dat!
  – Geen ingegroeide haren meer.
  – Geen ontstekingen meer in de haarstreek (doorkomende haren)
  – Geen geïrriteerde huid meer waar u onthaart

  Het ultieme ontharingsapparaat
  Oksels, bikinilijn, bovenlip, benen en kaaklijn: de PLS3 onthaart echt álles! Bij de mannen zijn de rug, de borst, het tussenstukje van de wenkbrauwen en de nekharen favoriet.
  Voordat we gaan behandelen, bespreken we eerst met u alle punten van de behandeling goed door, zodat u als klant weet wat u kunt verwachten van de behandeling. Het belangrijkste punt voor u is natuurlijk hoe vaak u moet komen. We gaan uit van een gemiddelde van 6 tot 8 behandelingen om 80 tot 90 procent van de ongewenste haren definitief te verwijderen. Maar dit is niet in alle gevallen zo. Om u geen vertekend beeld te geven, is het beter om het gemiddelde aantal behandelingen aan te houden van 6 tot 10 behandelingen. Het kan voorkomen dat u eerder klaar bent, maar het kan ook zo zijn dat u vaker moet komen. Het aantal benodigde behandelingen verschilt per persoon en ook nog eens per lichaamsdeel.

  Intakegesprek
  Tijdens een gratis* en vrijblijvend intakegesprek wordt de behandeling nader toegelicht en kunt u al uw vragen kwijt. De opgeleide specialiste bespreekt met u hoe de PLS3 werkt, beoordeelt of de methode geschikt is voor u en neemt de ontharingsverklaring met u door. Er wordt onder andere ook bekeken of u bepaalde medicijnen gebruikt die een goede behandeling in de weg staan. Verder wordt er een proefflits uitgevoerd om te laten voelen hoe de PLS3 werkt en wordt er besproken welke mogelijkheden er voor u zijn. Vervolgens wordt er een behandelplan voor u gemaakt en kunt u beslissen of u behandeld wilt worden.
  * Voor het intakegesprek betaalt u € 30,-, die in mindering wordt gebracht op uw eerste behandeling.

  Wat voelt u tijdens de behandeling?
  Tijdens de behandeling heeft u een prikkelig gevoel. Na de behandeling voelt u niets meer. U kunt het vergelijken met een harsontharing. Tijdens en na de behandeling wordt een verzorgende gel aangebracht om de behandeling zo goed en aangenaam mogelijk te maken. Sommige delen van het lichaam zijn gevoeliger dan andere en kunnen rood worden of lichtjes opzwellen. Na een paar uur is hier echter niets meer van te merken.

  Hormonen en nabehandelingen
  Bij (ernstige) overbeharing is de haargroei dusdanig gestimuleerd dat er meer tijd en behandelingen nodig zijn om alle haren weg te halen dan bij een normaal beharingspatroon.

  De beste techniek
  Instituut Essence heeft gekozen voor de PLS3 van PhotoNova, omdat dit systeem de beste resultaten levert. Er zijn diverse goedkopere systemen, die weinig resultaat geven en tot duurkoop leiden, en onvoldoende veiligheid bieden voor uw huid. De PLS3 onderscheidt zich van alle andere laser- en IPL-systemen vanwege zijn zeer krachtige lichtpulssysteem in combinatie van filters die UVabc en infrarood afblokken en met een direct op de huid werkend koelingssysteem. Hierdoor worden er meer haren verwijderd op een uiterst veilige manier. De PLS3 kan gebruikt worden op alle delen van het lichaam en bij alle huidtypen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply