4/4 - (3 stemmen)
 • Een moment voor jezelf
  4/4 - (3 stemmen)

  Ik ben Carla Breedveld, Dermatocosmetica s­pecialiste en schoonheidsspecialiste en ben ­gespecialiseerd in gelaatsbehandelingen voor d­ames. Tijd voor jezelf, rust, ontspanning en ­ontstressen zijn sleutelbegrippen voor mij.

  Ik ben Stivas-gediplomeerd, heb 23 jaar ervaring en ben in het bezit van 25 diploma’s en certificaten. Verder beschik ik over een enorme passie voor mijn vak en voer ik elke behandeling met heel veel aandacht en plezier uit. Elk jaar volg ik nog diverse trainingen om up to date te blijven in mijn vak.

  Clephar producten
  Bij Basic Beauty worden alle behandelingen uitgevoerd met Clephar, het enige Dermatocosmetica-merk in Nederland. Clephar producten vallen niet onder ‘cosmetica’, maar onder ‘Dermatocosmetica’. Dit betekent dat de producten worden samengesteld met een hogere keuringswaarde.
  Clephar benadert de schoonheidsbranche vanuit een farmaceutische basis, en gebruikt formules en concentraties die op de grens zitten van het medische. Clephar beschikt over een eigen laboratorium met ontwikkeling en productie volgens strenge farmaceutische richtlijnen.

  Voor alle huidtypen
  Alle Clephar producten zijn dierproefvrij, vrij van minerale oliën, pure alcohol, dierlijke werkstoffen, parabenen, synthetische parfum, Propyleenglycol, Imidazolidyn ureum en GMO’s. Clephar producten zijn tevens hypoallergeen volgens strenge farmaceutische richtlijnen, wat de producten geschikt maakt voor echt alle huidtypen; ook de zeer gevoelige, allergische en atopische eczeemhuiden. Er worden uitsluitend huideigen en huidgelijkende werkstoffen gebruikt in de producten.

  Werkstoffen
  Elk product bevat het hoogst mogelijke percentage per werkstof dat een huid kan opnemen. Alle producten bevatten lipidelaag (beschermingsfilm van de huid)-herstellende werkstoffen. Met Dermatocosmetica verzorg je tot in het basaal membraam, waar de fibroblasten zich bevinden, voor de aanmaak van onder andere collageen, zonder dat er apparatuur aan te pas komt. Dit is uniek! Fibroblasten zijn verantwoordelijk voor de staat van de huid, en tevens voegt Clephar onder andere Platina Peptiden toe voor een sterk anti-agingeffect. Clephar producten bevatten geen enkele onnodige toevoeging.

  pH-neutraal
  Om de huid gezond en in balans te houden, is het belangrijk dat de pH-waarde van de huid zo neutraal mogelijk blijft, zodat die beter vocht kan vasthouden en er minder kans is op uitdroging. pH-huidneutrale producten bieden een uitkomst bij elke huid.
  Alle Clephar producten zijn pH-huidneutraal (met uitzondering van fruitzuurproducten); een bewuste keuze voor een bewust en uniek merk!

  Behandelingen zijn op afspraak. Graag tot ziens in de salon voor een van de heerlijke huidverbeterende gelaats­behandelingen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply