Rate this post
 • Een mooi figuur is geen kwestie van fitness…
  Rate this post

  De HYPOXI Dermologie is gebaseerd op de natuurlijke geneeswijze met cuppingmassage. Een constante wisseling tussen hoge en lage druk traint de huid door zuurstof en energierijk bloed in het weefsel te pompen. De huid past zich aan door steviger en strakker te worden. Daarnaast wordt de huid zachter, wordt de stofwisseling verhoogd en worden gifstoffen afgevoerd. Ook het vetweefsel op de probleemzones wordt geactiveerd.

  Hou je vocht vast in je benen? Heb je vaak last van zere, gevoelige benen? Probeer dan de v400. Je voelt al na één behandeling resultaat!

  Vet wordt op plaatsen met goede doorbloeding veel sneller afgevoerd dan op plaatsen met een slechte doorbloeding. Wetenschappelijke studies en praktische ervaring tonen het aan: probleemzones zijn met traditionele methodes niet gericht te behandelen. Zelfs consequente training samen met een dieet bereiken vaak niet het gewenste resultaat.
  Toch hoeft niemand te berusten in een welvaartsbuikje, want er bestaat nu de mogelijkheid om dit hardnekkige vet te lijf te gaan, met behulp van een uniek en vooral ­effectief apparaat: de Vacunaut. Wij werken met een ­centimetergarantie.

  Om het figuur te vormen en de huid te verstevigen, moet je ‘problematische’ lichaamsdelen doelgericht aanpakken. En dat is nu net wat de HYPOXI-Methode® doet: die werkt rechtstreeks in op de probleemzones. Door licht te trainen, je stofwisseling te stimuleren en bewust te eten, kun je het vet in de probleemzones doelgericht afbreken. Na enkele beurten met HYPOXI® zie je bovendien al resultaat.

  Doorbloeding bevordert de vetafbraak
  Vetkussentjes op slecht doorbloede lichaamsdelen verdwijnen niet door hongerkuren of door intensief te trainen. Ons lichaam breekt vet namelijk eerst af in de goed doorbloede delen. De reden daarvoor is dat vet alleen via de bloedsomloop wordt getransporteerd en als brandstof kan worden gebruikt. Conclusie: hoe beter de doorbloeding, des te gemakkelijker wordt vet afgebroken en afgevoerd. Lichaamsdelen met een slechte doorbloeding daarentegen groeien uit tot probleemzones.

  Voelbaar verschil met HYPOXI®
  Met een eenvoudige test merk je het verschil tussen een traditionele work-out en de HYPOXI-Training®: breng je lichaam op temperatuur door circa 30 minuten te sporten. Je zult vaststellen dat bepaalde lichaamsdelen warm aanvoelen, maar dat je probleemzones koud blijven. Dat komt door de slechte doorbloeding van deze zones. Dit probleem pakt de unieke HYPOXI-Methode® aan! Precies deze lichaamsdelen worden namelijk bijzonder sterk doorbloed tijdens de behandelingen.

   

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply