Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een mooi, strak lichaam
  Rate this post

  Behalve dat Monique Hoeflak in haar bedrijf LEF lijfstijl werkt met het Cambridge Weight Plan om haar cliënten te begeleiden naar een gewicht waar zij blij mee zijn, heeft zij nog meer middelen om het gewenste resultaat te bereiken.

  QB Lipo II
  Cavitatie is dé manier om vet en cellulite veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. De methode is bewezen effectief, veilig en geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij, en vervolgens wordt het op een geheel natuurlijke manier afgevoerd.

  Polar Loop
  De Polar Loop is er voor iedereen die zijn activiteit 24/7 wil volgen en begeleiding wenst om zijn activiteitendoelstellingen te bereiken.
  - Helpt je de hele dag actief te blijven
  – Geeft feedback over je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten en je slaappatroon
  – Geeft de dagelijkse activiteit, verbrande calorieën, gezette stappen en de tijd weer
  – Gratis begeleiding met de app Polar Flow en de webservice Polar Flow
  – Compatibel met Polar H6 en H7 Bluetooth Smart ­hartslagsensoren
  – Waterdicht

  Wrap
  It Works Body Wrap (Ultimate Body Applicator) is een kant-en-klare wrap die eenvoudig te gebruiken is. Er zitten 4 body wraps in een pakje. Hier is een goede reden voor! De meesten zien al de eerste resultaten na 1 behandeling. Afhankelijk van een aantal factoren kan het echter zo zijn dat je nog geen zichtbare resultaten waarneemt na 1 wrap. Soms heb je meerdere behandelingen nodig voordat je tevreden zult zijn met de behaalde resultaten. Belangrijk te weten is dat elke wrap werkt en er worden bepaalde processen in jouw lichaam geactiveerd om de resultaten te behalen.
  Dit is wat de body wrap doet:
  – Verstrakt en verstevigt de huid
  – Minimaliseert de aanwezigheid van cellulite, spataders en striae
  – Verbetert de teint en structuur van de huid
  – Verbetert contouren

  Supergemakkelijk
  Het leukste aan deze Body Wrap is dat hij supergemakkelijk is om te gebruiken. Binnen enkele minuten kan de wrap op elke gewenste plek toegepast worden (van kin tot teen)!
  De behandeling duurt 45 minuten tot maximaal 8 uur (niet bij de eerste behandeling). De ingrediënten werken echter nog 72 uur door, en pas na deze tijd heb je het eindresultaat van 1 wrap. Elke 72 uur wordt een Body Wrap-behandeling uitgevoerd totdat het gewenste resultaat behaald is. Hierna houd je de resultaten bij door 2 tot 4 keer per jaar te wrappen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply