2.8/4 - (2 stemmen)
 • Een mooie bos lang haar
  2.8/4 - (2 stemmen)

  Ik ben Wilma Katoen en woon mijn hele leven al in Emmen. Ik heb de kappersopleiding gevolgd, 1 dag in de week naar school, en de rest van de week werkte ik in de kapsalon. Dat is alweer meer dan 20 jaar geleden. Alleen: ik wil altijd méér en ben gefascineerd door lang haar!

  Toen hairextensions net een beetje bekend werden, dacht ik ook: ‘Geweldig!’ Wie wil nu niet in één dag een prachtige bos lang haar? Ik heb toen opleidingen gevolgd voor het kunnen zetten van hairextensions, en daarna nog voor hairweaves en wimperextensions, en om het helemaal compleet te maken nog een opleiding voor nagelstyliste, zodat ik iedereen, ook bruidjes, een totaalpakket kan bieden.

  Ik doe dit werk met veel liefde en ben erg perfectionistisch met het zetten van haarverlengingen, wat ook een must is, maar bij mij vanzelf gaat. Dat zou iedereen moeten zijn die beweert dat die extensions kan zetten… Helaas, niet iedereen denkt daar zo over. Ik heb veel klanten gehad die een slechte ervaring hebben gehad hiermee en uiteindelijk bij mij terechtkwamen. En ik kan wel zeggen: het komt goed. Maak je geen zorgen…

  Niet schadelijk
  Ik krijg vaak de vraag ‘Zijn extensions niet schadelijk voor mijn haar? Want ik heb ze ooit een keer gehad en had daarna bijna geen haar meer over’. Maar extensions zijn niet schadelijk voor je eigen haar, mits ze goed gezet worden, je ze zelf goed verzorgt en ze niet langer dan 6 maanden laat zitten. Je hebt je eigen natuurlijke haaruitval, dus de extensions komen na een paar maanden aan een steeds dunner wordend plukje te hangen.
  Als je dan je haar borstelt, is het vrij logisch dat ze dan afbreken. Dat moet je zien te voorkomen, door ze er niet te lang in te laten zitten voor het behoud van je eigen haar, want het is de bedoeling dat je eigen haar mooi aangroeit.
  Ik werk uitsluitend met 100% echt Indiaas mensenhaar, dus klitvrij, zacht en glanzend, en ik probeer de prijs zo laag mogelijk te houden, zodat het voor iedereen leuk blijft.

  Ook bij kort haar
  Ik zet ook extensions bij klanten met heel kort haar, die het nog nooit lang hebben laten zetten of er spijt van hebben dat ze het eraf hebben laten knippen. Dan ben je bij mij ook aan het juiste adres.
  Want zelfs als de bovenste laag van je haar maar 8 tot 10 centimeter lang is, maak ik er een mooie bos lang haar van, zonder dat iemand ziet dat je extensions hebt…

  Kom eens vrijblijvend langs! Ik heb haren op voorraad van verschillende merken, kleuren en lengtes. Wilt je het ook eens proberen en zeker weten dat de prijs/kwaliteitverhouding super is? Dan moet je bij mij zijn! Ik ben elke dag en twee avonden per week geopend, en afwijkende tijden kunnen altijd in overleg.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply