Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een mooie coupe…
  Rate this post

  Het team van kapsalon centraal staan 6 dagen per week voor je klaar om je te kunnen voorzien van een mooie coupe, een nieuw kleurtje of voor advies. Ook kun je bij ons terecht voor een mooi haarwerk.

  Gewoon bij ons binnenlopen voor een behandeling is mogelijk. Ook is het mogelijk voor ons om op de afdeling te komen, mocht het je niet lukken om naar onze salon te komen.

  Haarwerken
  Mensen die in aanmerking komen voor een haarwerk, kunnen bij ons vrijblijvend een afspraak maken om meer informatie te krijgen. Besluit je om een haarwerk te kopen, dan nemen wij ruim de tijd om voor jou het meest geschikte haarwerk te kunnen vinden dat voldoet aan jouw wensen.
  Tijdens de eerste afspraak gaan wij met behulp van jouw wens op zoek naar de juiste coupe. Daarna gaan we kijken naar de kleur. Is het haarwerk op voorraad, dan kan het worden gereserveerd. Mocht je het haarwerk nodig hebben, dan staat het standby. Hebben wij het niet, dan kunnen wij het bestellen en is het binnen twee werkdagen bij ons binnen. Geen paniek als het haarwerk besteld is en het later blijkt dat het toch niet nodig is: de afname van het haarwerk is niet verplicht. Aan het einde van het gesprek noteren wij de gegevens voor ons klantendossier.

  Gecertificeerd
  Wij zijn een gecertificeerd bedrijf. Dat houdt in dat wij met alle zorgverzekeraars contracten hebben. Zo kunnen wij alle administratieve zaken, verzekeringen en vergoedingen voor jou in orde maken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply