Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een mooie en gezonde huid, ook voor jou!
  Rate this post

  De schoonheidsspecialiste doet tegenwoordig veel meer dan alleen een mooi make-upje! Instituut Jossy van der Zwan is al meer dan 30 jaar een begrip in ­Zoetermeer, en is er onder andere voor de Biopeeling.

  De Biopeeling, de unieke biologische peeling van ­Neoderma, is ontwikkeld door een dermatoloog / ­cosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën.
  De Biopeeling bevordert de celvernieuwing en de productie van collageen en elastine, en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. De Biopeelingbehandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

  De behandeling
  De behandeling is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon en verschillende kruiden, namelijk Chinese kruiden van de familie fytoplankton (algen), melisse, peperita-extract, goudsbloem, kamille en duizendblad. De kruiden worden voorzichtig ingemasseerd op de gereinigde huid. Daarna volgt een crèmemasker, waarna de behandeling wordt afgesloten met aangepaste huidverzorgingsproducten. Gedurende 12 tot 24 uur na de behandeling voelt de klant meestal lichte prikkelingen op de behandelde huiddelen en is er soms een sterke doorbloeding zichtbaar. De behandeling werkt nog 10 dagen door.
  De vorming van een nieuwe huid duurt onder normale omstandigheden 28 tot 30 dagen, maar na de Biopeeling echter slechts circa 10 dagen. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes, en is toepasbaar als eenmalige behandeling, of in plaats van een schoonheidsbehandeling, voor een preventieve werking, of als kuur (3 maal binnen 10 dagen); in geval van een gevoelige huid echter eenmaal per week.

  Toepassing
  Omdat de Neoderma Biopeeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme van de huid hersteld en de ­productie van collageen gestimuleerd. De behandeling is dus zeer geschikt voor de verslapte, slecht doorbloedde ­(rokers)huid. Na de behandeling komen veel afvalstoffen vrij. Om deze af te voeren, wordt geadviseerd elk uur een glas water te drinken. Bovendien worden alle huidfuncties genormaliseerd. Uniek is dat met de peeling 3 of 4 problemen in één keer behandeld kunnen worden en dat de peeling het hele jaar door toegepast kan worden. De perfluorcarbon vormt een unieke combinatie met de kruiden door de werking van zuurstof en heeft een sterke therapeutische, vochtregulerende, verjongende, ontstekingsremmende en regenererende werking. Ook activeert de perfluorcarbon het metabolisme en de immuniteit van de huid en verbetert het de opname van alle werkstoffen in de huid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply