Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een mooie en gladde huid zonder oneffenheden
  Rate this post

  Veel mensen storen zich dagelijks aan huidoneffenheden. Naarmate je ouder wordt, krijg je steeds meer van deze oneffenheden. Het verschilt ook per persoon in welke mate je ze hebt. Ze komen voor op het gezicht en lichaam.

  Het verwijderen van de huidoneffenheden gaat door middel van coaguleren en/of de blendmethode. Na de behandeling kan de huid rood zijn en wat gezwollen. Er komt vaak ook een korstje op dat er, afhankelijk van het deel van het lichaam, na 1 of 2 weken weer afvalt. Op het gelaat herstelt de huid sneller dan op het lichaam. Als de huid is hersteld, ziet die er rustiger en gladder uit.
  Huidoneffenheden die veilig en zonder littekens verwijderd kunnen worden, zijn fibromen (steelwratjes), ouderdomswratten, verheven pigment, pigmentvlekken, bindweefselbultjes, bloedblaasjes en couperose, milia (gerstekorrels), talgklierhyperplasie en xanthelasma.

  Een jongere en strakkere huid
  Wil je de huid van je gezicht of je lichaam laten verfraaien, zonder dat erin gesneden hoeft te worden en je een vermogen kwijt bent? Dan is de Be Lifted Plasma behandeling wellicht iets voor jou! Met Be Lifted Plasma is het mogelijk om door middel van plasmaflitsen de huid te laten verdampen en een beroep te doen op het zelfherstellend vermogen van de huid. De behandelde huid wordt, na een behandeling met het apparaat, getriggerd om collageen aan te maken. Door het minimaliseren van de huid en de aanmaak van collageen ontstaat verstrakking en lifting van de behandelde zone en de huid eromheen. Deze komt er zichtbaar jonger en gelift uit te zien. Tevens wordt de elasticiteit van de huid verbeterd. Afhankelijk van de conditie van de huid en de mate van verslapping kan het gewenste resultaat binnen één tot drie behandelingen bereikt worden.

  Over Huidinstituut Mariposas
  Huidinstituut Mariposas biedt behandelingen voor huidverbetering en huidverzorging, uitgevoerd door medisch schoonheidsspecialiste Patricia Kooij-Elkhuizen. Patricia is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en aangesloten bij de ANBOS. Tevens beschikt zij over het diploma Medisch Schoonheidsspecialiste dermatologie en heeft ze diverse specialisaties en aanvullende diploma’s.

  Be Lifted Plasma is er voor huidverjonging en -verstrakking aan onderstaande delen van het gelaat en lichaam:
  – boven- en onderoogleden
  – voorhoofdsrimpels
  – fronsrimpels
  – neus-lippenplooi
  – kaaklijn
  – huidplooien voor de oren
  – wangen en kin
  – marionetlijn
  – bovenliprimpels
  – kraaienpootjes
  – hals en decolleté
  – verslapte buikhuid
  – navel
  – handen
  – verslapte oorlellen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply